15:E AUGUSTI- BADA PIPPI

God morgon till er. Hoppas ni få en trevlig lördag. Vi ska till loppis snart.
Ska bara berätta snabbt om gårdagen. Vi var o handlade mat, sen jobbade jag och mannen målade hus. Samtidigt kollade Jessica på PIPPI , gång nummer 1000 tror jag.
Plötsligt hör jag att vattnet rinner i badrummet. Jag går o kollar o hittar Jessica där hon tvättar då DVD filmen o säger:PIPPI BADA.
 Troligen har filmen hackat och hon trodde att hon skulle tvätta bort smutset. Vi har väl sagt att filmen blir smutsig när hon tar i den med fingrarna. Och vad gör man när man blir smutsig ? Badar så klart.
Jag torkade filmen och som tur fungerade det. Då säger lilla busungen: PIPPI UNKA(funkar). PIPPI HOOPPLA, HOPPLA(hon försöker sjunga tjulahej, hooppsassa)

Senare på kvällen hittar jag en tom plastpåse på golvet. Men hade jag inte 2 kg tomater här ?  I vardagsrummet hittar jag Jessica. Och vad äter hon i smyg tror ni ? TOMATER så klart. Innan kvälen var slut hade hon ätit upp nästan 2 kg tomater.




Sen gjorde hon så mycket mer, men jag hinner inte skriva mer just nu för mannen tjtar att klockan är redan halv tio.
ps
ikväll är det speedvay så det ärsäkrast att vara snäll
mannen
Jag och fotbollsspelarn

Haha ja gärna :P morotpuré mmmmm

MATILDA

Haha söt, tomater är ju bara så gott att äta hela! :D

Sv. TAck desamma !

Celinéberg

Tack=)

Evelina

ja det gör det ju tyvärr :p

Ävelicious

ja den e sjukt bra :D

Cat

Hahaha! Så sött! En riktig liten busunge där minsann! ;D Klart Pippi ska bada!! =P



Sv: Nej precis. Man får ju inte ett skit för bilen. =/ Är sugen på att sälja vår med, men känns surt om man går back en himla massa.



Hoppas ni har en jättetrevlig dag! =)