3:E AUGUSTI TOALETT BEKYMMER

God morgoon.
Det blev inget bloggande, inget jobbande eller ingen städande i går kväll. Jessica vägrade o såva, men jag hade tydligen inga problem med det. Jag hade tydligen somnat bredvid henne på soffan.
Plötsligt kände jag hur jag fick ont i huvudet. Ja, jag hade ramlat av soffan. Hur patetiskt får man vara ? Bar då Jessica till våran säng för MANNEN är på jobbet i 2 dagar och jag hatar o såva ensam. Så mina stora hjältar i natt fick vara en 2 åring och 20 tända lampor. Jag är en modig kvinna.
 Men jag har en mycket större problem än mörkret. Jag har nämligen toalettproblem. Kompisens dotter var här i går och hon lyckades göra något med toalettstolen så det rinner vatten hela tiden. Kanska irriterande o lyssna och dyrt också. Man vill ju inte att Vattenfall ska också  ha firmafest på vår bekostnad.
Nu är det så att jag är kvinna med alla dessa bokstav. Jag vet inte ens hur en skruvmeisel ser ut. Vad ska lilla jag göra nu då ? MANNEN passade ju på o åka bort och kommer inte hem innan tisdag . 2 dagar med rinnande toalett är kanske inte det trevligaste och billigaste. Jag har försökt o prova med 4 saker(det är ju mer än 3 i alla fall) och jag tycker att jag har då gjort allt jag kan:
1. Jag har ringt till mannen och skält ut honom att han aldrig kan vara hemma när något händer. Tidsplanering heter det svarade han.
 2. Jag har tittat på toalettstolen och sagt till den att den ska bli hel igen. Men den lyssnade inte på mig. Den måste vara av manlig art.
 3. Jag har försökt o fixa den genom o ta en stor metall grej(vad det heter har jag ingen aning om) och ponkade lite på sidan. Hel blev det ju inte. Konstigt tycke jag.
 4. Som sista utväg ringde jag till mannen igen och klagade över toalettstolen. Men han vägrade o flyga hem o fixa den. Och han kalar sig för SUPERMAN.....

HAN FÅR LIDA PIN NÄR HAN KOMMER HEM



ps. Jämställhet. pytsan.
MANNEN
ps. Jag har mobilt internett i lastbilen så hon kommer inte undan.
DS

thakock

snygga bilder! Rena hämnaden det! =D