5:E AUGUSTI VATTEN MJÖLKEN

 God morgon. Sol o värme i dag. Och vad tror jag ska göra i dag då ? Inte blir det bada o sola i alla fall.
Jag ska bära grejer hela dagen och klockan tre kommer Veronica med sin dotter o hennes man för att hjälpa oss flytta stora bokhyllan och min käraste. Kärasten måste kopplas ihop igen och jag är inte så bra på alla dessa kablar som ska in o ut överalt. En riktig dataidiot här . Jag tror inte att de vet vad de har gett sig in på. Bokhyllan är så tung så att huvudet håller på o explodera när man försöker o lyfta den.  Då sa jag försöker. Vad kommer o hända om man då lyfter den ?
  Jessica sover fortfarande och vi är tacksammaför det. I går somnade  hon halv åtta och jag kände på mig att hon inte kommer o sova hela natten. När jag och mannen gick o la oss halv ett han vi inte mera än komma till sängen när Jessica kom med Carmen Lys foppatoffler i handen o sa: ``JA HITTA NOONA ```.  Hade hon letat efter de i sömnben ? Vart hade hon tänkt o gå med de ?
  Mannen försökte o titta på tv med henne för Tessy hade också vaknat och ville ha mat. Så klockan ett på natten hade vi full fart i huset. Det var bara Carmen Ly som hade förståndet o sova.
 Jag tror att barnen somnade klockan tre så vi föräldrar är lite trötta i dag. Men det har vi inte tid med.
 Vi har precis ätit frukost och mannen har klagat att mjölken smakar konstigt. Då kom jag ju på att jag hade blandat vatten o mjölk för att göra chai latte, men det blev inte av. Så stackaren har druckit vattenmjölk o tordes inte säga något. Ja så kan det gå...
 Nu ska vi börja måla, städa, bära saker, jobba, ta hand om barnen, tvätta, bära möbler och om vi har tid över ska vi försöka äta  o andas.
  Ni som har tid ska definitivt gå ut o njut av den fantastiska vädret. Jag tycker synd om mig just nu.
 Kram Kadri

På COOP igår. Jessica är alldeles för stor för kundvagnen, men hon ville vara bebis o sitta där.Men hennes fötter gick ju över kanten o slog Carmen Ly i ansitet hela tiden.



Så nu gick det bättre



Sara

Sv: jag tyckte de blev fint iaf=)