LOPPIS, GLASS OCH MAGONT

Dagen har blivit helt annorlunda än vi planerade. Vi hade tänkt o åka till stadsparken men på grund av en flickas beteende blev det inte av. Carmen Ly spenderade dagen med en kompis och nu ska de sova i tältet över natten.
Vi andra åkte till Lithels för att köpa billigt korv. De har fabriksförsäljning där, men inte var det så billigt inte. Jag tycker att det är billigare på Netto och Lidl. Mycket folk var det och det var även kö utanför. Vi fick ju åka dit 2 gånger för första gången hade vi inte plånboken med.
När vi skulle gå ur bilen frågade mannen: Har du min plånbok ?
Jag: Nej
MANNEN: Men du hade ju plånboken i går.
JAG: Nej det hade jag inte för i går var vi hemma hela dagen. Jag la din plånbok på hyllan i förrgår och sa det till dig.
MANNEN: Förrgår ? Förväntar du dig att jag skulle minnas något du sa 2 dagar sedan. Skärp dig kvinna.

IDIOTERNA(VI OCKSÅ) STÅR I KÖ FÖR ATT KÖPA FALUKORV SOM KOSTAR PRECIS LIKA MYCKET SOM PÅ ICA.

Efter vi hade åkt fram o tillbaka för att hämta plånboken och handlat det lilla vi handlade åkte vi till loppis. Det var en liten loppis på vägen och sen var vi även på Navet. Vi hittade absolut ingenting. Jag har väl fulare saker hemma så att köpa deras var ju meningslöst. Fulare än vi har det hemma kan man knappast få...
 Vi var också i den lilla inrednings butiken på vägen till sköllersta. De har ju så fantastiskt fina saker. Om jag förstog rätt var det butiksägrens pappa som snickrade de vakra lamporna och möblerna. Verkligen fina saker. Jag får skärpa mig och råna en bank. Vad är det för latande.
 Efter besvikelsen att jag inte hittade något på loppis och att mannen vägrade köpa en spegel för tusentals kronor dränkte jag min sorg i glass på Sveas. GOTT.


TESSY PROVAR GLASS


SER VIST LITE OROLIG UT



MAMMA VISST ÄR JAG FIN ?


HAR JAG NÅGOT PÅ ANSIKTET ?



Vi försökte också o vara på auktion i Hallsberg men Jessica blev arg för hon inte fick någon korv. Men i våran familj betyder nej att man inte får saker och det är bara o lyssna. Hon fick ingen korv, men hänsyn till andra som kanske inte uppskattar en skrikande tvååring åkte vi hem. 

PUSS PÅ DIG LILLASYSTER

MAN MÅSTE JU PETA MED FINGRET HUR FÅR MAN ANNARS `´DOCKAN`` O SKRIKA



ORSAK TILL MIN MAGVÄR. DET STÅR INGENSTANS ATT MAN INTE FÅR ÄTA 5 KG BÄR PÅ EN GÅNG.JAG KRÄVER ATT FOKL SÄTTER UPP VARNINGSKULTAR PÅ BÄRBUSKARNA.
 
Väl hemma tog vi en promenad till vår gamla granne för att plocka bär. Nu ska det bakas. Mannen varnade att jag inte skulle äta massa bär men jag försökte o vara kaxig. Resultat- jag har fått ont i magen. Tror ni att han skrattar nu ? Ja, det gör han.
 Nu  ska jag fixa lite kaffe , tycka synd om mig själv och sen ska jag jobba.

ps
Konstigt att hon aldrig lyssnar på den som VET.
mannen 
         

Anna

Tack! =)



Kul med renovering (så länge det allt går som det ska vill säga), blir det bra då?



kram

Anonym

jag gillar din blogg.

Emma

ooooh, var plockar ni alla era goda bär? Vill också hitta buskar fyllda med bär som man kan plocka tills man storknar..