DET HÄR VAR JOBBIGT

I dag har varit en jobbig dag. att fynda o shoppa, städa o erkänna att man har gjort fel kan vara jobbigt. Klockan har redan hunnit o bli elva på kvällen och jag har inte hunnit o blogga ännu. Stackar mig. känns nästan som man behöver syrgas, en liten blogginlägg kanske hjälper.
 Dagen började med lite kladd. Jessica tyckte att när mmma tvättade håret i badkaret ville hon tvätta håret med saft och ha på handduken som mamma har.
Hon såg så rolig ut och hon själv tyckte säkert att hon såg ut som mamma.



Det blev lite kaotiskt när vi skulle i väg för vi hade ju julklappar kvar i bilen. Man fick vara lite kreativ.
Jennie ville följa med oss till loppis så vi fick lite sällskap. Några loppisar blev besökta och massor av fynd gjorda. Mannen hae fått för sig att det skulle vara gatuloppisar i Rynninge i dag. Då åkte vi där gata upp o gata ner, men vad vi inte såg var ett enda loppis bord. Folk kollade misstänksamt på oss. Jag är tacksam att ingen ringde polisen.
Efter en halvtimmes letande fick vi reda på att loppiset är nästa helg. Inte konstigt då att vi inte hittade några säljare.Vi hade tagit fel på dagen. Fast det var ju roligt  för mannen hade kollat på annonsen och inte jag. För en gångs skull hade han fel och det erkände han med. Vilken dumskalle det skulle jag aldrig ha gjort. jag skulle ha skyllt på honom, barnen och grannen..

Vi åkte runt i massor av butiker . Bland annat rusta, EM och Baby proffs. Det blev en hel del handlat och mycket fyndat. Bilens underrede skrapade nästan i asfalten för vi hade handlat så mycket. Eller då hade vi kanske lagt på oss några kilon efter lunchen på Max.





Vi kom hem vid fem tiden och då ville barnen leka med nyinköpta leksaker och vi åt tårta. Mannen har vist slagit i huvudet för han köpte i dag både tårta och kycklingsallad till mig. Måste ta med stekpannan nästa gång vi åker o handlar då vill ``VI`` ha som jag vill på en gång.






MUMMA TåRTA. NÄSTAN ALLT FICK PLATS I MIN STORA MAGE




MIN LOSSASKOMPIS JENNIE



Resten av kvällen har jag sorterat Carmen Lys kläder o skor. Jag kom på att jag har köpt 60 !!! par skor till henne. Efter vi hade rensat bort alla små skorna blev det 29 par kvar. Oj då. Jag tordes knapt säga till mannen hur många skor jag har köpt. Fick lägga en annons på blocket med för små skor och hoppas att någon vill köpa.
Ska städa Jessicas garderob i morgon och jag är livrädd över tanken att hon har åtminstone lika mycket skor.
Mannen har tagit min hand och jag fick låva på heder o samvete att jag ALDRIG KOMMER O KÖPA MERA SKOR: Det låvade jag fast jag höll fingrarna i kors.

 Nu har Jennie åkt hem, jag har ätit sista tårt biten och pumpat i mig 10 liter kaffe.  
Får se om det blit något mer bloggande eller om jag går o nannar mig.

Tack för er besök och god natt. Vi hörs i morgon om jag bor kvar. Det är risk att MANNEN kastar ut mig och skorna. 
 Kram Kadri


ps
Jag är inte förvånad att det var 60 par. Nyfiken på hur många par hustrun har. Jag gissar föresten det får ni gissa jag
törs inte husfriden vill jag ha kvar
mannen
thakock

händelserik dag! Oj, vad många skor. Jag som tyckte jag har för många. Och jag har bara 5 par =D