MORR IKEA

Mannen fick sin vilja igenom och vi har varit på IKEA.
Men jag börjar o undra om det går dåligt för de.Mannen sa att de har gett sparken till 400 personer bara i Sverige.
I restoarangen har de smyghöjt prisena. De har inte höjt själva maträttens pris, men du får nu betala extra för tillbehör som ingick förr. Drickan 5 kg, sallad 5 kr, bröd 2 kg och smör 1 kr. Så om du tar allt som vnligt kan det vara 13 kr prishöjning. Så om du nu betalade förr 55 kr, kan du nu få betala 68 kr. När man då frågar i kassan om de har höjt priser då svarar de nej, men du får betala extra för de sakerna. Lite konstig tänkande tycker jag faktist. Men, men så är det. Man behöver ju inte äta om man inte vill.
 Jag har ju fått en katalog som IKEA delade ut på torget i torsdags. Där stog det att man får en barnmat gratis om man köper en varmrätt. Inte fick man gratis någon barnmat. Mannen i kassan visste inte ens vad jag pratade om. Alla i restorangen hade fått betala för barnmaten som kostar vanligtvis 10 kr burk.
 Inte mycket o hänga julgran i, men det är principen. I kön blev många förbannade att de fick betala för mycket och frågade de vart det står skyltat att nu får man till ex. betala för salladen svarade mannen i kassan att folk läser inte skyltar i alla fall. Det kanske är så, men man ska väl informera folk.
 En annan sak jag reagerade var att de har lagt ut massa fina varor, men inga priser. De har väl inte hunnit antar jag. I butiken fanns det inga nya kataloger heller o visa personalen vilken vara man letar efter. De sa att allt nytt är ute i butiken, men jag hittade inte mina zink hyllor och personalen kunde inte hjälpa till för de visste inte att de fanns såna.
 Så hem kom jag nästan tomhänt. Mannen köpte lite stearinljus så klart. Ni blev inte väl fövånade.
  Jag kom just på att den nya katalogen kanske inte har börjat o gälla ännu så jag kollade i katalogen och det stog bara att det gäller t.o.med 11 juli 2010, men ingenting om när det börjar gälla.
 Ja vi fick i alla fall äta lunch  och jag får väl åka tillbaka om några veckor när de har fått ordning på saker o ting. Jag vill ju köpa mina hyllor. Tyckte de såg så fina  ut i katalogen. Och sen vill jag titta på de två köken som de håller på o bygga.

EN VIT LANTLIG KÖK


OCH EN KÖK AV ROSTFRITT STÅL



DE TVÅ VAR INTE MED I IKEA KATALOGEN MEN I KUNDVAGNEN ÅKTE DE I ALLA FALL. FAST STRECK KODERNA FUNGERADE INTE I SNABBKASSAN.







Jag och fotbollsspelarn

trist när man blir besviken så =/ min pappas fru jobbar på ikea och katalogerna släpps inte förrens nästa vecka tydligen, men personalen borde ju ändå veta bättre.

Svea

ja, hon är riktigt snygg :)

Becka

Fy, va trist när dom smyghöjer priserna på det sättet.

Hoppas du hittar vad du söker när du åker dit nästa gång.