JAG , BORTSKÄMD O BITTER

OBS !! TRÅKIG INLÄGG FRÅN EN TRÖTT O BITTER KÄRRING

I dag har jag insett två viktiga saker. Att jag är bortskämd och att jag kan vara riktigt bitter om jag vill.
 Efter frukosten blev det bråttom i väg och vi skyndade oss mot loppiset. MANNEN hade hunnit få några små hjärtinfarkter över mitt trassel med tjejernas toffsar och kläder. Och jag skulle definitivt inte slösa bort min tid på att sminka mig för jag är ju redan gift tyckte han.
  När vi då kom till bilen upptäkte vi att klockan var bara halv tio och vi var alldeles för tidiga, men tur det för vi hittade en loppis i Sannahed. Det blev en hel del fyndat. Ska visa upp alla fynd så snart jag hinner. 
  I dag har vi varit på loppis i Sannahed, Hallsberg och Ryninge. Loppiset i Rynninge var en stor sucee. Massor med villaägare hade gårdsloppisar framför sina  hus. Vi åkte runt med bilen och stannade när vi såg något fint.
 Jag måste erkänna att jag blev lite avundsjuk , kanske till o med bitter. Inte för att de bor i dyra villor eller att de har dyra saker, men att de bor så där centralt men ändå så skyddat och vid vattnet. Vilket ställe o bo. Som  loppis var de flesta sakerna lite dyrare. Rika människor, dyra saker och vissa tror att det är guld i grejerna.
 Men när familjen somnade medans jag rotade i ännu en kartong med barnkläder kände jag att det var dags o åka till Nora.







På väg till Nora hämtade vi barnstolarna vi köpte på blocket. Likadana som den jag målade turkos.

 Så typiskt att när man kommer till en marknad börjar det regna. Flera gånger om fick vi regn på oss.
MANNEN köpte korvar man kan hänga i taket och jag köpte munkar. Några trasor blev det också inhandlade och godis så klart.







Carmen Ly tog en liten åktur. Jag är livrädd för tivoli så mig kommer ni aldrig se o åka där. Till o med lilla gris tåget vägrar jag åka i.



Dagen skulle ju ha kunnat o vara perfekt om vi inte hade gjort misstaget o äta i den grekiska restoarangen HERODES(tror det hette så).

Vad betyder denna skylt ?


Vi valde ju o äta där bara för att man kunde betala med kort. För köena till automaterna var jätte långa och mannen måste äta när hans blodsocker blir låg för han har diabetes.
För det första var maten dyr. Ett kycklingspett 125 kr. Colan som kom i genomskinliga plast öl glas kostade 25 kr. Kycklingen var så saltad så jag kunde inte äta den. Barnens  korv med pommesfritt inehöll en svart liten barnkorv och 2 matkskedar vattniga pommesfritt. De hade troligen lagt maten på blöta tallrikar. När vi då skulle betala säger de att de inte tar kort. Jahah det är kanske bra om man tar bort skyltarna från dörren då. Mannen fick då gå o ta ut pengar och jag fick sitta där med barnen som hade nu fått spring i bena över 20 minuter. Och svindyrt var maten som inte gick o äta. Värsta stället jag har varit på länge. De tar betalt som en fin restoarant men maten o servicen var som en sunkig pizzeria.
Jag blev förbannad på mig själv att jag inte sa i från.
 Efter saltmaten var jag så törstig ,fast jag hade bara ätit några tugger ,så vi köpte 2 dricker från en säljare. Jag tyckte att colan smakade konstigt och kollade utgångs datumet. Drickan hade gått ut 10 maj 2008. Över ett år gammal. Vad trött man blir.

titta på henes ögon !! men hon har ingen aning om vad mannen gör

hur länge måste man sitta här då ?


 När jag då var lagom irriterad började säljarna från Härjedals kök tjatra att man skulle köpa deras köks luckor. Jag sa då att de har så fula luckor så jag är inte intresserad. De två säljare bara tittade på mig och den ena försökte o lossasgråta och sa att nu blev han ledsen. Jag sa då att de har försökt o sälja luckorna redan fem gånger till mig och de har fortfarande inte de luckor jag vill ha och de gröna luckorna de har i sin utställningsvagn är inte snygga. I bland hjälper det bara o vara ärlig för att bli av med alla dessa säljare.
 Vissa säljare bara förstår inte att man är inte intresserad. Ett tag sedan ringde tele 2 hem till oss preces när vi började äta kvällsmat.
TELE 2: HEJ JAG RINGER FRÅN TELE 2
JAG: JAG ÄR INTE INTRESSERAD O KÖPA NÅGOT
TELE2: VI HAR EN SUPER ERBJUDANDE...
JAG: NEJ TACK. JAG ÄR INTE INTRESSERAD
TELE2: MEN DU SPARAR TUSENTALS KRONOR..
JAG: JAG ÄR INTE INTRESSERAD !!!!!!!!
TELE 2: VILL DU INTE SPARA PENGAR ?
JAG: NEJ, JAG ÄR INTE INTRESSERAD !!
TELE 2: MEN MED DEN NYA ABONEMANGEN...
JAG: JA  ÄR  INTE  INTRESSERAD
TELE2. MEN ALLA VILL HA DETTA NYA PAKET MED MASSA..
 och där någonstans la jag på luren. 

Jag är vanligtvis väldigt snäll och jag är väldigt blyg och även lite osocial, men i dag rann det över och jag kände att jag måste säga i från. Och till slut blev inte köks killarna alls arga, de tyckte att de hade elakare kvinnor hemma så MANNEN fick ingen sympati alls.
 Efter Nora Marken åkte vi till en av Mannens jobbakompisar som skulle fixa något med bilen. Har ingen aning vad för bilar och verktyg lämnar mig helt kalla.
 När vi var där fick jag låna toaletten i huset. Mannen i familjen har ett jätte stort garage som han nu ska bygga ännu större. De har tre barn och huset kan man lika gärna köra över med en buldoser. Huset är litet, trasigt , det finns knapt något som är helt. Jag tyckte så synd om mamman.. Tänk o laga mat till fem personer i detta trasiga kök.
 Jag kände mig plötsligt så bortskämd. Våran kök är från 95. Ingen ny design, men den är helt i alla fall. Mannen min har många fel precis som vi alla har, men han skulle aldrig låta mig o barnen bo i ett sånt hus. Jag är så tacksam just nu över min man. Han skulle njuta av stunden för det händer inte varje dag han får berömm, men han sover så han missar allt det här. Jag får sitta här och vara tacksam själv.

Jag sa ju att det här blev ett tråkigt inlägg. EN TRÖTT O BITTER KÄRRING HÄR
Emma

Vilken underbar dag ni verkar ha haft!

Så söt Tessy är, hon ser så liten ut:)

Ellis

sova i bil är inte så skönt!



sv: Ja gott var det! :D

Tarja

Vilken j*vla restaurang... jag hade exploderat!