KVÄLLEN / SAMTAL MED REKTOR

Hoppas ni har haft en trevlig dag. Jag är ensam med barnen i dag så det har inte varit så mycket som har blivit gjort. Tessy har precis somnat så nu har jag lite tid o skriva här.
 Mannen har fått tag på rektorn till slut. Han fick väldigt dålig bemötande och fick veta att det inte går o byta mentors grupp. Vad då inte går ? Enligt henne är det så att det som är bestämt i början av augusti ska vara resten av året. Stackars barn som flyttar hit då. Får de inte börja skolan då för annars blir det ändrade grupper ? Eller ännu värre om en familj flyttar. Nej, nej lilla IDA du får inte flytta med dina föräldrar annars blir det en för lite i gula gruppen. Eller vad händer om det händer det värsta och ett barn dör. Nej, nej du ska vara kvar i din grupp till läsåret är slut.
 Ja, ni förstår hur ja menar. Grupperna är inte ens delade lika, de är inte lika många i varje grupp. I några grupper är det mycket mer killar än tjejer.Så varför måste hon gå kvar under en mentor som saknar respekt för oss föräldrar och ignorerar Carmen Ly helt. Stackars Carmen Ly höll upp handen och fick byta hand för hon fick ont o hålla upp andra handen, men den som inte kom var läraren. Hon ignorerar henne helt. Carmen Ly satt halva lektioner utan o få något jobb gjort för hon kunde inte det själv och ville ha hjälp.
Innan rektor slängde på luren hade hon sagt till mannen att det skulle komma någon slags kontroll i alla fall så det rekter nu vist med klagomål. Det verkar så att det är fler som har ringt. Tack o lov för det. Men vi föräldrar får ju inte veta vad som pågår.
 Är så förbannad just nu . Jag är ju tacksam att hittills har mobbningen inte kommit tillbaka, Men är det inte det ena då är det andra. Eller hur säger man ?
 Det enda jag vill är att mina barn ska vara trygga och må bra när de är i skolan. Lite utbildning vare ju också trevligt. Är det så mycket begärt ?