NU HAR JAG GJORT DET IGEN

Ja så är det. Jag har rört om i grytan igen. Jag har gjort massa folk förbannade och irriterade, men jag bryr mig inte. Jag vill att mitt barn ska må bra i skolan och det är det enda som är viktigt. Att det då finns de som tycker att det är besvärligt med sanning och besvärligt att jag skriver det i min blogg. Men det här är lilla Hällabrottet och nu har man blivit kändis här. Vilken världs metropol.
 Eftersom vi inte fick någon som helst vettig svar från rektor igår fick jag ringa till områdets skef i dag. Jag måste erkänna att jag fick väldigt bra bemötande. Precis som när Carmen  Ly blev mobbad. Det hände inget innan jag ringde till kommunen. Jag känner mig som en elak hitler om måste gå o skvallra, men hur många chanser ska man ge ? Jag tycker att vi har varit tillräckligt snälla o väntat länge.
 Chefen tyckte inte att rektorns svar var tillräckliga. Säga att man inte får byta mentors grupp bara för att de har bestämt så är väl inget bra svar. Jag o chefen hade en väldigt bra dialog och han skulle ringa upp mig så snart han har pratat med rektorn.
 Om ni tror att det är bara vi som bråkar med samma mentor har ni fel. I mötet var en annan pappa som tordes säga i från, men  han fick inte heller några svar. Jag tror att det är ännu mera föräldrar, men de törs inte säga något. Men kom igen nu, det är era barn vi pratar om !!! Kan ingen ta sin föräldraansvar.
 Jag vet att det är annorlunda skola här än i Estland. Det har jag förstått för länge sedan, men som det är nu i våran skola är helt oakseptabelt. Och när jag har frågat andra föräldrar  tycker de som jag. De säger att jag ska byta skola. Det hjälper ju inte . Andra skolan har samma rektor som den här skolan, så det är väl ingen idee.
 Men det finns väl en till sak bakom det hela. Jag fick höra att lärarna har haft möte om min BLOGG., Ja ni läste rätt, min bloggande har gjort de upprörda. Om ni nu tror att jag sprider falska anklagelse har ni fel. Jag har varit väldigt snäll. Jag har inte skrivit riktiga namn på någon av lärarna eller barnen som har attakerat Carmen Ly. Jag har oftast bara skrivit lärare, hon, etc.. Och alla händelser har jag bara skrivit om några. Inte ens hälften har jag tagit upp här. Tro mig det finns mer, ännu mer. Men som sagt jag är snäll.
 Men bor man i ett litet samhälle och desutom har en blogg då börjar det brinna. Snart är paparazin framför huset.
Jag har svårt o trå att det är bara de kultorella olikheter som gör att vi har sammarbetsploblem. De kanske skulle titta sig själva i spegeln o fundera om de också har en del i problemet.
 Att vara invandrare i en samhälle som har 2 invandrarfamiljer och dessutom blogga. Ja det liknar med döden.

_____________
 Lite roligt är det väl att de tar sig tid o läsa min blogg. Hoppas de gör det på sin fritid bara o de inte tappar arbetstid o hinner o lära våra barn räkna. För vem ska annars betala min pension ?

OBS! Du som läser bloggen på arbetstid: SÄT INTE KAFFET I HALSEN !!!
caroline andersson

haha lite svammliga :D

sandra

svar: Det är en tjej i min klass som har tagit bilden, däremot är jag med på bilden och det är jag som har redigerat den :)

ellinor

svar: hehe jaddå:)

Jag och fotbollsspelarn

Bloggportalen är sveriges topplistor på bloggar, både över alla bloggar och listor på alla städers toppbloggare :) nu är dock fallet tvärtom; jag sjunker på listan och min J stiger hehe.



Och jag är imponerad över att du agerar! Inte många föräldrar som vågar... you go girl!

Mindy

Hoppas att du får en skön torsdag..

lollo

ja tack :)

angelica

sV: haha jaha okej :)



ja precis ;P men ja, kan inte sluta titta på den!

Ellis

Haha jaa ungen ser ju skyldig ut!

Leia

Klart man ska våga säga ifrån om man tycker det är fel.

viktoria Rylander

Hej! ja tack jag vill gärna vara med och tävla om att bli veckans blogg! :) kram viktoria

thakock

Go Girl!! Bara ge dom!



Alla ska behandlas lika!