PATETISKA MANNEN

Vi har haft så mycket i dag. VI FLYTTAR ! Så det är saker överalt och jag springer runt som en lyckling utan huvud. Om ni vill se hur det ser ut då är det bara o komma hem till oss.
Jag skulle ta hand om barnen, laga mat, packa  och flytta möbler. Det hjälpte tyvär inte o försöka trolla.
MANNENS prioritering nummer ett och den enda han han med var o fixa TV. Det tog honom 6 timmar, men resultat : INGEN FUNGERANDE TV. Han har dansat runt Tvn hela dagen. Ingen hjälp av honom överhuvudtaget. Ja och varför tror ni att TVn var så viktig ? Ja inte var det för att barnen vill se på BOLIBUMPA eller att jag vill kanske kålla på något. Det var ju för att det var SPEEDWAYT idag. Och det får ju inte en man missa.. Det är lika med döden o missa en tv sändning.
 Som sista utväg kidnappade han Carmen Lys Tv och satt sig i ett halvtomt före detta vardagsrum. Jag gick o satt en napp i hans mun. Jag tyckte det passade honom perfekt. Vad tycker ni ?

 Ska lägga ut lite annonser med grejer jag har rensat . Det blev en hel del. Får se när jag hinner o lägga ut det. Det tar ju mycket tid o ta hand om den stora bebisen.





OCH SÄGER HAN ÄLSKLING TILLRÄCKLIGT MÅNGA GÅNGER DÅ TROR HAN ATT HÄXAN ÄR INTE FARLIG LÄNGRE.VILKEN SJÄLV FÖRNEKELSE !



ps.
om jag kunde så skulle jag ta bort dessa elaka och osanna påstående att speedway inte är viktigt. datorer och el prylar ska bara fungera. Men min älskling förstår mig inte fattar inte varför. Ibland är hon en stor gåta. Nu måste jag smöra och säga ÄLSKLING riktigt mycket så hon gör kaffe åt mig imorgon
mannen

thakock

Du får linda han runt ditt lillfinger! Eller göm alla tv aparater! =)