SÄLJA ELLER INTE ?

Jag har en sån beslytsongest. Jag vet inte om jag ska sälja matbordet eller inte. Det är både plus o minus sidor  så det blir jämt faktist.

Men nu är mannen på väg hem. Vi ska handla mat, äta lunch och shoppa julklappar.




Och om ni tror att bordet ser ut så där vanligtvis har ni fel. Oftast är den fylld med varor, reklam o div. kataloger. Jag och min saknad av ordningssinne.
Anja

Svar:

Nähä? Jag måste dit! Inte så dyrt där heller va?

Emma

Redan dax att köpa julklappar? ;o

teddy

Ohh jag hade inte sålt det. Väldigt fint bord måste jag säga. Det görs inte så många sådana längre. Alla har alltid IKEA mat bord så jag hade sparat detta vackra bord.

varför vill ni sälja?

kramis

Förvirrade Morsan

sv; ja, jag hade gärna haft mer grejer därifrån men pengarna räcker inte riktigt till ;)



ja, herregud vilket slit det är! Och man måste ju måla hur många lager som helst! Men jag hoppas på att det blir bra i slutändan...



folk har en tendens att fokusera på det negativa... så är man mamma och skriver nåt negativt en enda gång när det kommer till barnen (typ "nu är jag trött på ungarna, jag säljer dem på auktion") så kommer folk och hackar direkt! de verkar inte bry sig om allt det fina man skriver... och nej, INGET barn är en perfekt liten ängel jämt!

thakock

Vad fint det ser ut på bordet! Och jag älskar glasen! =D Jag samlar på glas och är väldigt kräsen men gud så fina dom e!



Nej, behåll bordet! Ser så fint ut!



ellinor

svar: hehe okej :P

Emma

HEJ SÖTNOS!

Wooh, gud va det har varit tråkigt utan internet och inte haft möjligheten att kunna snacka med dig! Shit man! Saknat dig for real! Hur är det med dig? Allt bra? Hänt nå nytt? Ledsen att jag frågar så mycket, känns som att jag missat jääättteee mycket!!



Puss på dig :*

LinaH - aldrig seriös ;)

väldigt fina dekorationer :)

har ingen aning om du ska sälja eller inte, gör plusochminus lista, och se vad som väger mest :)