SMYGBLOGGAR

Smygbloggar just nu för mannen är på toalette.Vad är det med män och deras tidningsläsande på  toaletten ? Tror de att de blir smartare då ?  Troligen.
 Vi har varit på soptippen. Vanligtvis är det bara mannen som åker. Men idag blev jag beordrad o följa med för det var mycket papper o bygmatrial som skulle kastas. 
 Folk tjatar om ekologist hit o miljövänligt dit. Men har ni sett hur mycket saket folk kastar i soptipper ? I dag var där en pappa som kastade fina och då menar jag fina barngrejer.En fin little tikes sparcyckel, en ruchkana, en ikea barngrind, spjälsäng, kassar med kläder o leksaker, 2 kökstolar, nattuksbord etc... Vad är miljövänligt med det ?
Varför inte sälja saker eller ge bort till myrorna, röda korset, navet eller någon kompis. Har folk så mycket pengar så de kastar pengar till soptippen  ? För det stora miljöboven är det ju egentligen all produktion av saker. Vist vill jag ockå ha fina nya saker. Så klart vill jag de, men jag försöker alltid sälja eller ge bort de saker jag inte behöver. Så klart ska man kasta trasiga sakerna, det säger jag inget om, men det här med köpa nytt hela tiden har väl gått til överdrift. Vissa byter soffor varje år .
 Mitt hjärta blöder fortfarande över två pandurohobby kataloger som mannen tvingade mig o kasta. Tycker faktist riktigt synd om mig just nu.

  När vi kom hem var det hundbajs på garageuppfarten. Då känner man sig riktigt VÄLKOMMEN HEM.

Nu kommer``Einstein``så bäst att jag slutar.
Kram Kadri

bilder från i går.
CARMEN LY klädde JESSICA till en bebis



jjessicab

Fina bilder :)

Angelica - fyrbarnsmamman

ja det stämmer säkert att de får sälja fast jag tycker ju personligen då att de kanske borde se över de reglerna lite. Finns inte ngn vettig anledning till varför barn ska dricka lätt öl