Vad har hänt med vår emerit familj ?

Nu har sista gästerna gått. Jag har plockat in maten, fyllt diskmaskinen och fixat allt i ordning. Har hunnit o tvätta vardagsrumsgolvet och ska nu försöka söva barnen. Sen ska jag o mannen dricka kaffe och jag ska börja jobba. Mycket o göra i natt. Det är inte bara bloggen som har blivit lidande, det är även jobbet.  Att flytta o renovera tar all tid man har och även den tiden som man egentligen skulle sova..
 I dag har mannen målat nästan hela dagen medas jag har burit grejer. Klockan tre fick vi hjälp av Veronica och hennes dotter med sin man och vid fyratiden kom även Jempa med sin dotter. Vad mycket folk som besöker oss senaste tiden.Vad hr händ med vår emerit familj ? Det har varit perioden när ingen kommer hit i flera månader, men nu plötsligt har vi besök flera gånger i veckan.
Riktigt trevligt är det ju  faktist och roligt är det med. De flesta skrattar ju åt mannen min för han har verkligen mycket för sig med sina hundar, farbror Bosse och naveldansen. Fast jag tror han hittat en till i dag som tycker att det med kontrakt är en bra sak. Mannen min säger nämligen att vi har skrivit ett kontrakt när vi träffades o där står i stort sett att han inte ska göra något i hemmet.
 Det kan vara farligt för en värld med två Thomas. En sån värld  kan bara gå under. Globalupp värmning är väl ingenting i jämförelse.
 Jag är så himla dålig på o fråga folk om man får ta kort på de. Det är ju inte alla som vill visa sig på en blogg. Så ni tror säkert att jag har lossaskompisar för jag visar aldrig bilder på mina vänner. Då får det väl bli så. 
 Jag bjuder på en bild på maten i alla fall. En riktigt stor pluss o ha kompisar är att man får laga mat åt de. Först ska jag lura hit de och sen ska jag mata de feta så de blir fast.. hahaha
 Har  tyvär inte haft  tid o ta kort på barnen i dag, men jag lovar o berätta alltroligt spm har hänt i dag lite senare. Säger bara så myckt att Carmen Ly har gråtit i två timmar för att hon inte har väggar i sitt rum. Helt obegripligt för hon har en vanlig rum med tak , golv och hela 4 väggar.
 Nej, men nu måste jag cervera kaffe för det står i kontraktet.