12:E DECEMBER

God morgon till er. Här har vi precis klivit upp o äter frukost....
Gick ni på det ? Så klart har vi varit vakna jätte länge, ätit frukost, varit på loppis, handlat mat och är nu hemma igen.
 Det har hänt ett o annat de senaste dagarna och vi har tagit ett par seriösa beslut. Har mycket o fixa idag men klockan har redan hunnit o bli så mycket och jag har inte ens börjat o fixa i köket. Det med klonad människor verkar inte som e dålig idee. skulle gärna köpa en till mig själv i julklapp. Köpa en klon av mig själv.. det vore väl något.
 I går tittade vi på Idol. Det är inte varje år jag har följt det, men för någon  konstig anledning har vi tittat på nästan alla avsnitt i år. Ja förytom att jag har somnat medans vi tittade. Precis som i går. Så jag såg ju aldrig vem vann. Fick höra i dag att det var Erik. Inte så oväntat. De flesta tyckte ju det redan från början. 
  Nu blir det kaffe och sedan ska jag komma på hur jag ska få mannen o städa köket. Några ideer ?

Emma

Usch ja! De hoppas verkligen jag med , hehe..

verkligen jobbigt att må illa konstant...



ser att du med gillade Erik som vann idol:P? kram

Emma

jag tycker de flesta är stjärnor på idol när dem vinner, men dom stannar ju inte länge kvar i rampljuset innan alla glömt dem.. tänk på alla de som vunnit under dessa åren, dom är ju inga stora stjärnor idag?



jo ja hörde honom igår på en blogg, han har fin röst, och säkert en tjej tjusare med;)



Mådde du illa konstant dem sista dagarna innan du skulle in och föda dina barn?

kramis!!

mina

Det var rätt vinnare i går.HA en skön lördag kväll..

Sara

Ja, busa är det enda dom gör :P Men idag har Jonah varit extrem, inte en lugn stund.. Jag har knappt kunnat gå på toa, bluäh. Huvva vilken dag.

Anki

Jag är väl tvärtemot jag tyckte att Calle var mycket bättre



Kram