28:E DECEMBER

God morgon till er. Jag är utvilad och glad. Hela 6 timmars sömn har jag fått idag. Tro mig, det är mycket. Mannen har agerat barnvakt i natt så jag fick såva. Så snäll han är.
 I går var vi på IKEA. Ja, mannen var jätte glad o få åka dit. Ja, jag vet,jag var förvånad också. 
 Han ville så gärna gå runt där o titta på saker och handla massa  onödigt. OK jag ljuger kanske, men vi fick åka till IKEA i alla fall. Att han nu morrade lite då och då mellan hyllorna är väl inget o göra stor sak av.
 Hittade i alla fall massa fina saker och ett o annat fick följa med hem. Köpte några lampor till min mamma och några flice täcken till soffan.
 Hittade även en jätte fin vit korg, men det fick man inte handla. De på iKEA är inte alls kundvänliga.
  




Och jag vet inte hur de har tänkt med denna gång. För de viktigaste människorna står det. Hur liten ska man vara för att vara viktig ?



Jag ville ju inte bli utlämnad så kan man inte gå igenom får man krypa.. så länge man får vara viktig så..



Väl hemma kännde jag mig riktigt viktig och sa till mannen o fixa kaffe, men han lyssnade inte på mig fortfarande. Nästa nång ska jag gå igenom två gånger får se om mannen förstår då hur viktig jag är.


ps
hon kan krypa hela livet. Idag tänker jag INTE sätta min fot i en affär
mannen
attis

Gomorron i stugan och God Fortsättning. Såna här helger har man inte så mycket tid över för bloggandet. Säg till gubben nu att han måste ta ditt krypande på allvarfniss Ha det bäst.

Kramen

tarja

Hahahaha ni är en helkul familj!!!

thakock

Haha! Klart man måste krypa igenom. Man är ju viktigt! =P

Em

Det finns underviktiga, normalviktiga och överviktiga, men vi alla är jätteviktiga. Att inte IKEA har fattat det? De tror det har med höjd att göra. Rasister är de!! :D

Gun

Det är klart att du är hur viktig som helst!:)

HANNAH

sv: nej det hade jag inte direkt.

Martina

kul att ikea vart av för er:)



hoppas dagen varit bra för övrigt!

alexandra

hejsan.

jag ber om ursäkt för att jag varit så oaktiv när det gäller att svara på kommentarer. eftersom att det var veckor sen du skrev din kommentar så är det nog ingen idee att svara då du nog inte skulle förstå vad vi pratade om, Men om det är något du ville veta är det bara att kommentera igen. nu ska jag försöka svara mer!

Tova

Hihi, hos oss är det tvärtom - mannen som får tjata med sig mig på IKEA ;) kan dock medge att det nog kan behövas nu när vi snart får en liten bebis hemmet!



Tack för kommentaren, förresten, visst är det härligt med uppiggande musik om morgnarna :)

kram