ÅRETS JULKLAPP

Jag har ju hört att spikmatta ska vara årets julklapp enligt Aftonbladet. Men de flesta har ju redan köpt en och verkligen vem vill ha ont när det inte behövs. Mannen har nu hittat något annat som garanterar avslappning och man garanterar o få skön sömn. Årets julklapp enligt mannen: anestesimonitor HÄR  för bara 6000 kr.




ps
Den ultimata jul klappen tryck på knappen slumra och hon kan skrika sig blå
mannen
L I N N E A

Hej,fin blogg!:)

Haft en bra dag efter veckans jobbigaste dag (torsdag alltså,enligt mig)? :)

(¯`¬•» ★ B E L L S★

ja verkligen

it's fliz

sv; jo jag vet :/

vah?! ofta det ska :o

K

Ja eller hur!? =P Inget problem med att vissa kvinnor gillar rosa, handväskor eller inte förstår sig på "tekniska saker" precis lika lite som jag har problem med att vissa män gillar rosa och inte förstår sig på "tekniska saker". Men att specifikt generalisera och skriva sådär "speciellt anpassad för kvinnor - man behöver inte anstränga sig, man behöver inte förstå och man får rum med den i sin lilla handväska" haha - låter som 1800-tal =P "Inte ska kvinnor behöva besvära sig ned att tänka inte" ;P

simone

sV: Vad häärligt, duscha och bada ihop är underbart :D

Marielle

Hej igen!

Tyvärr vann du inte gårdagens tävling i min blogg. MEN idag har en ny tävling dragit igång och du har chans att vinna presentkort hos ett resebolag. Låter det spännande? VAR MED OCH TÄVLA! :-)

caroline anette

sv; hihi, visst är han gullig?! :)

ANki

Hahahahahah



Kram