DET VAR EN EXPLOSION

I går exploderade det i våran altan...



 Nästan en sån eplosion, men bara nästan..OK så illa var det inte och ingen brevbomb var det  heller som vi mistänkte i början. Är man älskad då är man..
 Vad som hade hänt då för att hela altanen såg ut så här ??




Först trodde jag ju att taket hade ramlat in, men det hade det ju inte. Mannen hann o skälla ut barnen för  att de har förmodligen haft snökrig i altanen, men det hade de ju inte. För en gånngs skull var de helt oskyldiga.
 Vad var det som gjorde då att det var is i hela altanen och då menar jag HELA altanen ?
Några veckor sedan hade vi en kompis här som ställde 6 stora flaskor med kolsyrad vatten i altanen. Hon glömde ju bort det så klart och det gjorde jag med. Nu när det då har blivit så kallt har det frysit och eftersom det var kolsyra i hade det då exploderat.
 Det lät på morgonen som något skulle ha rasat från taket och jag trodde ju att det var snö, men i själva verket var det ju vattenflaskorna som hade exploderat.
Jag är  tacksam att alla fönster blev hela. Jag o mannen skrattade så mycket när vi upptäkte vad som verkligen hade hänt så det gör inget att det ser ut som det gör. Det hinner väl smälta bort innan vi ska använda den i sommar. Och vem vet, det är kanske nyttigt för altanen o bli behandlad med kolsyrad citron vatten.

Malle - Hockeyfru

hihi action hos er ;D hihi

vesna

Hoppas du fåre underbart nu under jul =)

Janne

En gång glömde jag två öl i frysen som jag la där för snabb avkylning. Öllukten efter att dom exploderat däri satt kvar i säkert ett halvår trots avfrostning och noggrann tvätt.

Petter-Nicklas

Stackars barn att få utskällning för något de inte gjort. Tomten får komma med dubbel uppsättning julklappar för att kompensera det.

Anki

Wow, vilken röra det blev utan kolsyrade flaskor



Kram

Duracellmamman

Kikar förbi och önskar Dig & Din fina familj en riktigt God Jul!



Varma Kramar!

Martina

oj de måste ha blivit en riktigt smäll:S va läskigT!



ha en bra dag

attis

Hej vännen. Tittar in och önskar dej en riktigt God Jul.

Varma julkramar

Förvirrade Morsan

haha!=) påminner mig om en sommar när jag hade en colaflaska i en påse som helt otippat exploderade ;D den där kolsyran är inte att leka med! ;D

Ellis

Vad läskigt!

till Janne

sv. Och vem skällde du ut då ??