MAJORITETEN BESTÄMMER VÄL ?

Ni vet ju att jag är en båtflykting och ni vet ju att det finns massor med stavfel i mina inlägg. Nu är det ju så att jag fick hjälp o installera googles stavningskontroll och en hel del av er tyckte ju att det var det dummaste jag har gjort för att då försvinner ju jag från bloggen. Mina löjliga stavningsfel är väl en del av mig och därmed en del av min blogg. Blev ju nu helt förvirrad. Vad tycker ni då ? 
 Och det är inte bara de svenska ord jag skriver fel. Ibland blir det även fel bland den(ska vara det mannens anm) engelska språket. Ellis skrattar fortfarande på min: Love is in the ear.
 I alla fall började jag tänka hur jag ibland har sökt på vissa ord på google när jag har inte vetat hur man skriver de. Man vet ju att majoriteten bestämmer så när jag sökte efter ordet jul fick jag 600 000 svar, men hjul över 2 miljoner svar. Då måste väl hjul vara den rätta ordet. Så klart skriver man God hjul då. Så nu vet ni det. 
 Ja inte lätt o vara båtflykting varje dag. Vissa dagar är det riktigt jobbigt . speciellt när mannen mobbar en för allt dumt som konner ( ska vara kommer mannens anm)ur min mun. Men han blir ordentligt straffad det vet han. Ja, idag får han till exemppel göra sina egna mackor. Hårda bud vi har här i Villa Villekulla. 
 

ps
stackars googel men jag får ju lungnare på kvällarna.
mannen
 
 
 
emma

jag ringde till förlossningen nu alldeles nyss och fårgade varför ja har så ont eller är öm och hon sa att de kunde bero på om man hafgt mycket aktivitet/sammandragningar i magen så kan man bli öm..



men så länge ja inte mår sämre så tror ja allt är ok:) men ja hoppas iaf få åka in imorrn eller nån dag framöver och föda ut vårat barn!



fortsätter jag att må illa flera dagar till så åker jag in och kollade upp det.. jo ja får ju inte mycket sömn, men jag överlever nog:)



kram

Lizelott

sv: Ska ta och göra de.

Kramiz

Felicia

sv: Allt bra dag då? :D

- Moa ♥ [mosiie.blogg.se]

[Förlåt för segt svar]



Sv: Vad bra! :) Allt är super med mig. <3

L I N N E A

jao!:)

dom är guldvärda!

Anki

Du läste väl mitt inlägg ang detta. Jag tycker att det här med dina stavningsfel tillhör din blogg, det är du och det är charmigt!

Nu har man vant sej vid hur du skriver, nej installera inget stavningstjosan, Du kan prata svenska det räcker och du skriver som du pratar det är ju så barnen i skolan nu förtiden får lära sej att skriva,

Nej låt din blogg ha sin charm kvar, men jag kanske vänjer mej vid att du stavar rätt oxå med tiden, men det är i mina ögon sett, charmigt



Kram

Ellis

Hahahahahaha du är la för go söta Kadri!! <3



Love in the EAR är en KLASSIKER! Hahaha skrattade ÖRONEN ur mig hahahahahahahaha

Janne

Hahaha, det var helt klart ett logiskt sätt att ta reda på vilket ord som var rätt.



Jag tycker du ska avaktivera rättstavningen på din blogg. Det är charmigt med dina stavfel och det i kombination med din underbara humor gör denna bloggen till du. :D

emma

hehe ja men jag tror inte på allat detta prat som ska sätta igång de, för så fall skulle trollboll kommit för länge sedan hehe.



försöker vila så mkt jag kan, även om det inte är de lättaste, men jag överlever:)



kram

Josefine- mamma till Olivia

Det är som dom andra skriver, det är charmigt och det är du med dina stavningar. :)



Men med rättstavning kan man lära sig stava rätt med vissa ord, jag använder den flitigt när jag har explorer, och saknar den när jag har firefox.

Anna

Jag halkade in här som på ett bananskal och jag måste säga att jag tycker dina stavfel är ytterst charmiga!!

till Janne

sv. Nu har Janne ätit för mycket pepparkakor och blivit alldeles för snäll.