MANNEN ÄR BARNVAKT

Mannen hävdar bestämt att man kan vara barnvakt åt sina egna barn. Hans resonemang är att han vaktar barn och är ju därmed barnvakt oavsett om det är ens egna barn eller någon annans. Och en barnvakt ska ju få betalt så nu hotar han o skicka en räkning på 5000 kr till mig. Och betalar jag inte skickar han ryska maffian på mig....

Em

Jag har inget emot om ryska maffian kommer.. De är väl rätt snygga? Någon singel där tror du? ;D

Sv: Jag läste ett recept någonstans (för såna som äter LCHF) om att blanda hälften ädelost och hälften philadelphiaost (eller vad man vill egentligen). Rulla till små bollar och sen rulla de i en kryddblanding av krossade nejlikor, kanel eller vad man gillar för sån kryddor. Lät rätt gott faktisk.

Sara

sv: visst är den. Tokio Hotels design för fashion aganst aids från H&M i somras, min favvo ;)

Em

Sv: Det går jättebra med dieten. Har gått ner 4 kilo på 4-5 veckor och då skall man räkna in att jag inte har SÅ mycket att ta av, så det är egentligen otroligt mycket på så kort tid. Är inte hungrig eller något, det känns jättebra!

Anki

Vilken jättefint kort på mannen och barnet



Kram

Emma

hehe, ja de kanske funkar?:



Okej, ja hoppas de avtar i alla fall. har haft mkt uppstötningar och halsbränna med, inte alls trevligt.. men de sägs att om man mår mkt illa så får man smarta barn och har man mycket halsbärnna så ahr barnet mycket hår när den föds, men sen om det är sant det vet jag inte:)



Hoppas ni fått en mysig kväll:) kram

SANDRA!

svar: ja eller hur..:)

(¯`¬•» ★ B E L L S★

det är ett marsvin 1 :)

aa om 6 dagar så :)

thakock

Gud så söt bild! =D

Josefine- mamma till Olivia

åh så söt lilla tessy är! :) Så mysigt det ser ut.