OCH SÅ VAR DET ÖVER

Ännu en julafton har pacerat och ännu en gång har mannen överlevt. Fantastiskt nog har han överlevt 6 jular tillsammans. Tror han har bestält syrgas redan till nästa år.
 Det är fantastiskt egentligen hur man som barn hade så stora förväntningar på julafton. Man drömde i månader om alla dessa saker man ville ha. Som barn visste jag att de drömmar skulle aldrig gå i uppfyllelse. Vi var för fattiga helt enkelt. Men drömmen dör ju sist säger de.
 Som barn väntade och väntade man och när det äntligen blev julafton och man hade fått sina paket och öppnat de blivit besviken, överraskad, glad, ledsen och mycket mer var det över och nästa julafton var 12 månader borta. Nya drömmar o drömma och nya förväntningar o skaffa.
 nu är det ju många år sedan jag var barn. ioförsig har jag mitt barnasinne  kvar men i lagens ögon har jag varit vuxen i de senaste 10 åren. Man har haft många år fylld av glägje, sorg, förhoppningar , drömmar och allt det som ett bra liv ska vara fyllt av. De senaste årena har jag inte önskat mig någonting alls till julklapp. Jag har så mycket och jag köper själv vad jag vill ha. 
 För sig önskar jag ju massa andra saker som tomten inte kan komma med. Jag önskar mig snälla barn. Men hur trovärdigt är det att barnen skulle förvandlas till små änglar över natten ? Jag  önskar att mina barn skulle sova som alla andras barn. Men det kommer de aldrig göra. Hur skulle de då hinna med all bus de har för sig ? Och framför allt önskar jag att mannen skulle sluta med sin naveldans. Men han har inte vuxit upp från det och om vi nu är helt ärliga kommer han aldrig o göra det heller.
 Jag har fått allt jag önskar och så mycket mer. Men man ska drömma och i natt kommer jag drömma om en slott med 200 rum och 100 barn. Hoppas tomten var med i helikopterrånet så han kan fylla mina drömmar.

 Hoppas ni har fått en underbar julafton och att ni kommer o få en fin juldag.
 
__________________

Vi tog det lugnt idag och gjorde inte så stor sak av det hela. Líte mat blev det lagad, men jag försökte o inte fixa så mycket för att det är direkt livsfara för mannen o äta sig till döds.


EN ESTNISK KEXTÅRTA. SUPERGOTT. Tyvär finns inte såna kex o köpa i Sverige












DE SVARTA KORVARNA ÄR LITE SOM ERAN PLODPUDDING FAST MED KORN INUTI.



Inte så mycket, men mätta blev vi.

Sara

God Jul på er:D

Elin :)

SV: Desamma

Martina

God jul själva:)

mysigt ni verkar ha haft det:)



kram

ABSSOLUTAARNELA

Hur mår du idag söt? :)

thakock

Mumsigt ju! =D