11:E JULI LÖRDAG: NU BÖRJAR SHOPPINGRALLYT(suck) mannen

Äntligen lördag och loppis dag. Bästa dagen i veckan om ni frågar mig. Det har alltid varit min drömm o öppna en stor loppmarknad, men det förblir väl en drömm. Det tar mycket pengar o tid o öppna en loppmarknad och det saknas båda i vårat hus.
 Tal på drömmar. När ni var barn drömde ni inte en massa saker som ni vill göra när ni blir vuxna. Sen är det ju så att man vill bli stor alldeles för fort och då verkar det plötsligt inte så kul längre o vara vuxen. När man är liten då är allt som är förbjudet roligt. Allt som man inte får vill man ju så gärna ha.
 Att äta godis på vardagar är väl den största drömmen när man är barn. Men när man väl blir vuxen blir det tröttsamt och äta godis varje dag och sen viskar ett litet tandtroll i örat att det är inte bra för tänderna. Att man aldrig får vara i fred. Först tjatar föräldrarna om det med tänderna och sen blir det vår samvete och tandläkaren.
 Carmen Lys högsta önskan är o få vara vaken hur länge man vill. Blir man vuxen kan man ju vara vaken precis hur länge man vill fast man vet ju att man får betala priset nästa dag. När man har småbarn vet man aldrig när de vaknar. Man måste ju gå till jobbet, väcka barnen etc.. Så i princip får man ju vara vaken hur länge man vill, men där kommer det samvetet igen och stör altihoppa.
 Mi n högsta dröm var o få hoppa på sängen utan att någon skriker NEJ. Ja det får man ju när man är vuxen. Vissa synder får man ju göra när barnen sover. Men då kommer MANNEN och börjar tjata något om elefanter och sen kommer igen den där samveten att man inte borde förstöra sängen.
 I närmare tanke får man inte göra så mycket mera när man blir vuxen. När man lyssnar på det där samvetet i alla fall.  Att vara vuxen är som att vara barn med massa plikter.
   Men det bästa med att vara en människa är väl att både vuxna och barn får  i bland vara olydiga och det var jag i går kväll.
 Jag hoppade på sängen. Men tyst det får ni inte berätta för min MAN.
 


ps.
jag såg. hmmm fruntimmer
mannen
Lise-Lotte

Stor blir man alldeles för fort...

tarja

Jag drömde om att få köpa en egen häst... och det har gjort, men det man inte tänker på som liten när det gäller djur är att de måste skötas...

Föräldrabloggar.se

Grattis, du finns med på topp 20-lista idag!

Randy

Ibland 21 ibland 25. Har eget modeföretag, bostadsrätt med min pojkvän m.m. så man känner sig lite äldre ibland, du då?

Becka

När jag var lite drömde jag om att få var i fred och bestämma över mej själv. Och hur blev det - jag hatar att vara ensam och tar helt beslut tillsammans med någon annan (okej, det beror ju givetvis på vad det gäller...).

emma härnqvist/perfektion

de klart att det inte är roligt att få elaka kommentarer. men man får överväga de få mot alla de positiva.



hur är de nu då?

Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

roligt med loppis =)