12:E JULI SÖNDAG

God morgon till er. Min morgon började med en uttråkad man som hade bestämt att 5 timmars skönhets sömn räcker för mig. Jag är tydligen vacker även som död. Först satt han Tessyn på min mage och hon tycks tro att alla kroppstelar är tutte. Kommande blondin ? Sen tog MANNEN fran fingerhundarna och de fick resa över berget. Och som sista hjälpmedel öppnade han mina ögonlock med fingret och sa HEJ . Ja jag var ju rydligen vaken då för jag hade tittat på honom.
 Nu är det bara o fixa fruckost. Det blir pannkanor i flaska.
Hur har eran morgon börjat ?
Emma

nej, jag kan inte sånt men jag ska till mödravårdcentralen den 22 tror jag, så då kan jag be dom kolla , så får ja berätta mina problem. När jag tänker efter så har jag faktisgt huvudvärk otfa nu, de har börjat komma flera gånger per/v, eller så kanske jag dricker för lite.

Men mina allergi problem ska ja ta upp o fråga om de har ngn egen dokter som ja kan gå till och få medecin som man får ta under graviditeten.



Jag trodde inte ja skulle ha huvudvärk idag igen , men den kommer smygande nu känner jag=(



Vad händer hos dig idag?

Själv ska jag och Tobbe kika på en moped bil till mig, för ja har uppehåll med körkortet, så fortsätta på körkortet senare när jag kan övningsköra med Tobbe.. Så just nu behöver jag en moped bil så lillen kan åka med mig sen. Man kan ju inte ha en bebis på en moped, hade nog sätt roligt ut och farligt..

Emma

oj, du verkar inte ha haft nån mysig morgon. Jag hade blitt arg om Tobbe väkt mig på de sättet. Vad blev de för gott till frukost då?

själv sitter jag och dricker blåbärs soppa:)