16:E JULI VART ÄR LATA DAGARNA ?

God morgon till er. Klockan är ju  tio så det är inte morgon precis, men jag har inte hunnit o skriva ännu.
De säger att det ska vara semester just nu. Man ska lata sig. De så kallade lata dagar ska vara här. Vart då ? Har någon sett de ? I så fall kan ni skicka hi de.
 Här är det inte lugn o rå för en enda sekund. Det är något på gång hela tiden. Inte ens när man ska läga sig.

 I går hade jag tänkt o lägga mig efter jag hade stängt av datorn. Hade så ont i magen så jag tänkte att vila är väl den bästa medicinen.
 När jag då började släcka lamporna kom jag på att maten ska ju plockas in. Och vad tror ni jag ser när jag öppnar kylskåpet ? Mjölk i hela frukt lådan. Tog då ut mjölkpaketet och ut den stora lådan. Tog lådan till badkaret och tvättade lådan och fruktena. Hällde då ut mjölken från förpackningen i en kanna, men tänkte att var konstigt att det var så mycket mjölk kvar i förpackningen för det hade runnit ut minst en halv liter. När jag då började o lägga tillbaka lådan med frukt upptäckte jag att det var en annan mjölkpaket på hyllan ovan som hade tråppat och det var bara o börja städa den hyllan också.
 Efter kylskåpsttädning gick jag ut för jag hade kommit på att bäst o kålla om alla leksaker är intagna. Det kan ju börja regna. Sen skulle jag kålla hur det gick för Carmen Ly. Tuffingen ville ju såva i tältet så jag ville se om hon hade somnat.
Hon såv så sött så. Verkligen modigt av henne o sova i tältet.
 
 Då var det en hel del annat också som skulle görs och när jag då till slut kom i säng två timmar senare somnade jag på en gång.

 I dag ska vi fortsätta med våra så kallade lata dagar. Det ska städas,tvättas,  jobbas, målas..........MORR, MORR, MORR, MOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRR