29:E JULI EN SOLIG DAG...

Det känns som  ÄNTLIGEN är det en solig dag på väg. Ja, just nu är solen ute i alla fall. Och vad är ännu mera märkvärdigt är att jag har kommit ur sängen. Ingen träningsvärk. Jag kanske ska bli byggnadsarbetare ? Ja, de behöver väl folk som kan passa tider och som gör jobbet klart i tid. Någonstans måste det ju finnas duktiga byggarna, men vi har aldrig haft tyr o träffa de. 
 Som i går när elektrken skulle komma klockan sju. Vi väntade 4 timmar innan de dök upp och sen hann de inte färdigt så elcentralen ska de byta i dag.
 Själva bygget skulle ha  tagit 2 veckor, men nu är vi i vecka 10 och det är inte färdigt ännu. Jag är så himla missnöjd. Vi har nu tagit saker i egna händer och målar allt själva. Kan inte säga att det har blivit sämre resultat. Vi okunniga vanliga medborgare verkar vara lika duktiga som de urkeskunniga.
 Så jag funderar på o bli byggnadsarbetare . Vad tycker ni ?
Eller är det bara vi som har haft otur ?
_________________________________

JESSICA igår. Hon var så tröt så hon gick till halen  o satt sig i Tessys bilbarnstol och somnade i den. Hon snarkade så det hördes till köket. Hon sov hela 2 timmar. Verkligen ovanligt för henne. Resultat-hon var vaken till klockan tolv i går.

Tarja

den där Jessica är en riktigt liten busa,,,