9:E JULI OJ O ! OJ O !

Hej på er . Glad och solig torsdag till er. Ja, soligt är det ju väl inte för det regnar, men man kan ju drömma.
MANNEN är hemma idag och ni vet ju vad det betydet. Ingen lugn  o ro.  Han mår inte så bra idag, men vägrar o åka in till sjukhus. I hans lilla hjärna funkar det så att om man inte erkänner att man är sjuk då är man inte det. Ja, han väntar tills han blir sämre och ambulansen kommer igen. Vad envis han är. 
  Någon till som är envis i våran familj. Nämligen min lilla Jessica. Hon ville absolut inte sitta  vid matbordet och äta. Det var mycker roligare och kliva upp på det och dansa. Hon har vist glömt att hon har ramlat för några dagar sedan och slagit i huvudet. Att barnen inte blir rädda och bara försöker igen och igen. Skulle jag ha ramlat så där skulle jag aldrig ha ens gått i närheten av höjder igen. Men man ska väl vara glad att hon törs.
  I går kom hon till mig och sa oj o, oj o och hon såg ut så här



Nej, ingen har blivit mördad. Hon har bara ätit jordgobbar med hela kroppen. Även kaninen var rosa-röd.
Efter vi hade tvättat henne gick de o började leka. Efter en liten stund kom hon in och sa oj o igen. Hennes favorit kanin var igenomblöt och vattnet droppade på köksgolvet.De hade lagt in hela kaninen i baljan och  försökt o tvätta den. Jag fick tumla den två gånger innan den blev någorlunda torr.  
  Allt möjligt som hon hittar på. I går ville hon ha dubbla tröjor på sig. Vet inte varför. Men det skulle bara vara så.
 Nu leker de prinsessa o groda. När man pussar grodan blir den en fin prins. Det är fint o vara barn och kunna drömma o leka såna lekar. Jag försöker ju också men när jag pussar min ``GRODA`´ blir han ingen prins. Kanske är det fel ``groda` jag pussar  ?






Malin-Hockeyfruga

ja verkligen kul! haha ja, de är det viktiga att vinna över honom, tävlingsgalen som han är..haha ja men han fick tröstpris-massage haha!



åh va härliga bilder!

Christine

Vad söt hon såg ut på översta bilden. Ska du kommentera, så gå in på min nya bloggadress.

Anonym

kul jag lägger till dig nu =)

V I L J A ♡

Hej hej! Hoppas du får en fin Torsdag, och inte lika regnig som min!



Om du har lust får du gärna smita in och lägga dina tre röster på mitt bidrag i fototävlingen, är nummer 10! Tack på förhand!



Klick klick:http://ccattis.blogg.se/2009/july/finalisterna.html

lattemorsa

Ha, ha, ätit med HELA kroppen!

Anna-Karin

Vad kul att vi kom med ,-) Prova igen med headen, nu ska det nog gå...

Madde

Fin blogg! :)

Philippa

Sv: Hoppas på att gå över ca 2 veckor så jag får se fyrverkerierna i efterhand eller något istället... Tänk vad trevligt att fylla på nyårsdagen, alla skjuter raketer till ens ära ;)

Ida

Sv:

vad kul att jag kom med :)



Så söta dom är :D

camila

Ville veta vad du tycker om att jag liknar Sophia Bush från One Three Hill , skulle vara tacksam för svar :D

Tack!

Puss/Kram