GLASS SMAK EFTER DIN ÅLDER

Jag ska berätta mera om hur det gick i Kumla lite senare, men jag ska bara berätta det här lite snabbt förts. Hinner inte mera just nu. Har häcken full o hålla en två åring vid liv. Hon får inte somna nu då vaknar hon klockan åtta och dansar till två på natten.
 I alla fall. Skulle jag och barnen äta lunch på SVEAS idag och barnen ville så klart ha glass. De hade tyvär inga smaker kvar inne så Carmen Ly gick ut till kiosken(direkt utanför) för att köpa glass till sig själv och Jessica.
Hon hade då sagt att hon vill köpa 2 kulor glass till sig själv och 2 kulor till sin lillasyster. Hon som jobbar där hade då frågat att vilken smak vill hon ha. Carmen Ly svarade då att något som passar de och att hon är 8 och lillasyster 2 år.  Då gav tjejen i kassan en shoklad-vanilj till Jessica och blåbär och jordgobb till henne och hade sagt att de är rätta glassar till deras åldrar och de får absolut inte smaka av varandra. 
 Jag undrar ju nu så klart vilken smak passar min ålder ? Och vad händer om man äter fel smak ?? 


Sara

Sv: hehe ja de e en räddare i nöden (kaffet) Hehe ja både kaffet o asta 85=) För de e ett uttryck jag använder väldigt ofta=)

Randy

Vilken smak passar min ålder?

Dixi

Svar: Kul att du gillar det :D

Maddis

Ja jag vet i alla fall att om det handlar om Grythytteglass så passa deras SMURFGLASS mig utmärkt... den är gudomlig... sen om det säger mer om glassen eller min ålder låter jag andra avgöra ler