JAG DANSAR O LER !!!!!!!

Tack snälla ni på FÖRÄLDRABLOGGEN som har gett mig FÖRSTA PLATS idag. Jag är så oerhört glad. Jag blev så glad så jag skruttade till mannen och släpade honom från dödsbädden fram till datorn för att visa min nya lycka.
Och vet ni vad han säger ? ``Vad får du nu då ? En ny bil ? Ny cyckel ? Kommer limusinet o hämta oss ? Kan jag slyta jobba ?``
När jag då svarat att nej, det räcker ju med första platsen skakar han på huvudet och säger ``Tukiga kärringar `´.
Men jag skuttar ändå vidare med ett leende på läpparna . MANNEN förstår som vanligt ingenting.
Emma

Heheh jo, jag får hoppas att detta 5 månaderna går SUPER fort, för jag vilol ha lillen nu. Jag vill se vem som hade rätt om könet och se hur hon ser ut, är hon söt? har hon hår? vilken ögonfärg? lång,kort? tjock,smal? oh vad jag längtar få se den lilla:)



Grattis gumman, vad glad jag blir , du är värdig att komma på 1 plats:) Män förstår ALDRIG nått när de gäller oss kvinnor:)

Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

jag bor inte i Spanien, bor i Italien =)

har bott här i nio månader nu

Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

hihi lätt hänt =)

ja jag planerar att stanna, flyttade precis ihop med pojkvännen. språket är väldigt svårt faktiskt, men det är bara att plugga på

Amanda

Svar; varsågod! :D

Sussi

åh vilken fin blogg, fina foton på barnen

Ha en bra dag!



Josefine- Nybliven mamma

svar: Tack :)

Jo men så gick man inte upp något mer en mage, så man blev nästintill lika smal, litegrann kvar av gravidmagen. Men har gått ner mer en vad jag vägde från början, så några kg upp vill jag :).



GRATTIS kul att ligga på första plats! :)