Kan ni hjälpa mig ?

Har inte hunnit med allt jag har låvat i dag, men det är en annan sak... Försöker o skriva mera imorgon..

Men nu har jag en större problem.
Om ni har tid och lust så klart kan ni då hjälpa mig med en liten sak. Det är så att jag har tänkt o vara med i en tävling. Ingen risk att jag vinner, men jag tycker att det är kyl med sånt.
Det är så att på tävlingen ska man skriva lite om sin blogg. Vad den handlar om och vem själva bloggerskan är. Men jag har ju ingen aning vad jag ska skriva. Vad har jag för sorts blogg ? En virrvarr och hullerbuller babbeli bla blogg ?
 Så vad tycker ni. Kan ni hjälpa mig och skriva något om mig själv och min lilla blogg ? Så tacksam för svar.
Det är ju så att ni kanske tycker annorlunda än jag gör. Hemskt o tnka att här sitter man o tycer att det här var fint o bra och sen tycker andra att det är bara värdelöst. Man vill ju inte skämmas ihjäl.
I tävlingen ska man  representera sig själv och sin blogg. Jag har kommit så lång så att jag vet vad jag heter... Duktigt väl ?
MANNEN sa att jag ska skriva att jag är elak mot honom för jag skriver elakheter om honom. HAHAHA.
Så vad ska jag skriva ?

Ja det var ju en sak till. Bloggen ska vara nyttig på något sätt eller erbjuda något speciellt. Vet inte vad det ska nu vara. Jag ska kanske skriva att min blogg är bra sömnmedel eller preventivmede(göra män och kvinnor skräckslagna så de aldrig törs o skaffa barn).

Ja nu är det redan söndag och ni alla sover säkert och jag sitter här ensam och babblar för mig själv. Snart kommer de med de fina vita skjortorna. Tror ni att man kan blogga från dårhus ? Ja, visst jag bor ju där redan. Minnet är inte det bästa längre. Bäst o gå o lägga sig.
God natt. Sov gott .
Vi kanske ses imorgon.
Kram  Kadri



emma härnqvist/perfektion

"hoppas på min äldsta dotter" de där måste jag ha missat, vart kan jag läsa om de?