MAMMA, DU ÄR PINSAM

När vi var i Marieberg i dag och jag skulle handla en BH fick jag prova flera stycken. Jag trodde att jag hade storlek 80 DD, men så fel hade jag.
 Jag har alltid velat o ha små bröst. Det är snygt med mindre bröst och mycket lättare o bära de. Och inte minst mindre BHar finns ofta på rea.
 Men mina stora kossa bröst är bara i vägen hela tiden. De flesta skjortorna kan man inte köpa för de sitter inte bra över brösten och inte ens tal om BH ar som inte finns. Är det en DD kupa då ä det storlek 100. Man måste nästan rulla runt den två gånger då. 
 Eftersom jag behövde en BH desperat och det finns rea och de andra är ju svindyra. Man vill ju inte lägga en mindre förmögenhet på BHn när det finns vakra skor och köpa.
  Efter mycket provande och Carmen Lys tjatande att jag var pinsam för att kvinnan som jobbade fick se mina tuttar hittade jag till slut en vit fin BH som passade. Och vad har jag för BH storlek fick jag veta 75 F.!!!! Kan ni tänka er. Jag tror kossorna har ockå mindre storlekar. Och de har tur de behöver inte köpa en bh.
 Nu måste jag leta på en skotkärra så jag kan lägga på bröstena så att det är lättare o transportera de.
  Carmen Ly tyckte det var ytterst pinsamt att jag visade så öppet mina tuttar där. Jag sover ju naket och hon ser ju ofta mig naken i bastun och duschen, men på något konstigt sätt tyckte att när en helt främmande människa tar i mina tuttar och hjälper mig o justera BH bandena var helt tabu.
  Mannen höll i alla fart i hjärtat när han betalade. Priset landade på 259 kronor. Vet du att man kan köpa vindrutetorkare för detta pris  sa han och suckade.
Jag blev glad i alla fall för min nya inköp och  tog min nya bh och släpade ut mina tunga tuttar ur butiken. Familjetåget släpandes bakom mig med en muttrande man om rånpriset på en tygbit.
 Att dessa män aldrig förstår något.

ps
250 kr för en behå som man bara vill riva är ett rån
mannen
Laura, mamma till Kasper

Usch känner igen BH problemet.. Aldrig finns de större storlekarna på rea.. Suck

Sara

Sv: Tack så mye=) Nu e man hemkommen från stallet oxå=)

Isabel

Män borde egentligen prova på hur det känns att vara kvinna med allt vad det innebär. Bh, mens och köp av tamponger/bindor. Män har egentligen inget att klaga på.

Är glad för din skull att du fick köpt dig en fin bh som passar! :)

Therese

Hahah...ja det är inte lätt det där med bhar. Skönt att du hittade en till sist iaf.



Håller med dej som du skrev på min blogg att det är tur att man redan är gift. haha. Dom har ju inget annat val än att ta oss som vi ser ut :)



Hoppas ni haft en mysig helg. Kram

emma härnqvist/perfektion

tack tack. älskar de där köket.. från myresjö är det.



hur är de nu då? kram

Hanna

tänk att vissa betalar för att få bigga boobs! shit alltså!



passar på att tipsa om min nystartade tävling oxå: http://hannaofsweden.se/2009/july/tavling-barnkorgense.html



Kram Hanna!

Jennifer

Haha vad kul du skriver! ^^

Camilla

Hejsan!

Tittar in och hälsar på..

Jag kommer inte in på din sida om jag klickar på dej därifrån utan jag blev tvungen att skriva in den i adress fältet!!????



Jätte skumt :(



Jag ser att hummöret är på topp som vanligt coh att humorn klingar lika gott!

Även om mannen är hemma ;)

Du får väl ta och hälsa till honom..



Kram PÅ er alla <3