ÄR DET KETCHUP ELLER ÄR DET BLOD ??

Ush vilken dag vi har haft hittils. Och nu går jag här rontomkring och är orolig.
Redan på morgonen började det gå snett när Tessy spydde på mig. Det är väl inget snyggare än gå ront med nerspydda kläder ? Efter en snabb ombyte hade lilla budhan bestämt o bajsa så jag fick en fin gul mönster på mina byxor. Alltid trevligt.
 Vid lunchtiden när jag då hade bytt om 2 gånger åt vi mat och Jessica ville absolut inte sitta stilla. Hon retades med mig och reste sig upp i sin matstol hela tiden. Blötsligt började Tessy skrika och jag vände bara ryggen för att ta upp henne och palang hörde jag hur det dunkade i golvet. Det hela gick så snabt så att Carmen Ly som satt vid matbordet inte han o reagera ens. Då var det skrik och gråt i högsta volum. Jessica hade förmodligen satt sig på matstolens kant och ramlat bakåt. Då skrek Tessy för hon ville ha tutte, Carmen Ly för hon blev rädd och så klart Jessica som hade både ont och blivit rädd. Hon skrek o skrek och jag försökte o trösta henne. Plötsligt ser jag att mina händer blev röda. Är det ketchup ? Är det blod ? Paniken i mig bara växte o växte. Då satt jag där på köksgålvet och letade panikslaget vart blodet kom i från barnen skrikande och gråtande. Då hittar jag att det rinner från huvudet. det kom kanska mycket blod och jag fick blod på mina käder och kinden för hon lytade mot mig. Panikslaget ringde jag till MANNEN och bara skrek helt hysteriskt. Jag vet inte ens vad ja sa. Han stackaren fattade ingenting och det hjälpte ju inte att Carmen Ly skrek i bakkrunden att  Jessicas hjärna syns och kommer o rinna ut(det gjode det ju så klart inte ). När jag då hade fått mig själv lugn(verkligen dålig på o hantera såna situationer) fick jag titta i Jessicas huvud. Det var en sår som var knapt 2 cm lång och det kom inget nytt blod. Mannen ringde sjukvårdsupplysningen(skulle jag ha ringt skulle de förmodligen skickat ut alla ambulanser och helikoptrar för jag i min panik skulle ha sagt att hela huvudet var borta). Tyr att jag har en man som kan hålla sig lugn.  SJUKVÅRDSUPPLYSNINGEN sa att hon fick somna(för hon blev så trött blötsligt), men skulle hon börja kräkas får vi åka in.
 Så nu går jag här rontomkring och är jätte orolig och målar fan på väggarna.  Nu är det bara o avvakta o se hur det blir. Försöker o tänka på annat. Tuffa klätter Jessica sover sött just nu.
Det händer inte ofta att mina barn slår sig och de har aldrig brytit bena eller farit annars illa ut så jag är inte van o se de blöda så där. Verkligen otäkt . Och det kommer ju så mycket blod från huvudet. Jag tror att mina händerna skakar fortfarande om det nu inte är så att det är hela kroppen som skakas.
malin

Vilken fin blogg :)

Josefine- Nybliven mamma

Läskigt när barn gör sig illa, ser inte alls fram emot alla oroliga stunder så fort barnen kan ta sig framåt själva.

Madelen

Okej, mycket jobb??

Tarja

oj... jag hade reagerat som du