NU ÄR JAG ÄDEL OCH ÄCKLIG OCKSÅ

Man lär sig nya saker varje dag. I dag har jag fått lära mig att jag är ÄDLARE än många andra kvinnor. Är jag ? Jag hade ingen aning om detta. Ja, vad ska jag göra nu då ? Börja dricka te klockan fem och äta mini smörgosar ?
Varför har jag blivit ädel kan man ju undra. Ja, jag läste i MAMA att kvinnor som föder utan epidural är ädlare. Ja då är jag väl trippel ädlig för jag har fött alla tre utan någon som helst smärtlindring.
 Konstigt tänkande tycker jag. Och vem kom på det över huvud taget att man skulle vara ädlare bara för det.
Då är väl alla de som inte tar smärtlindring hos tandläkare också ädlare. Kanske ny trend o avskaffa all smärtlindring ? HAHAHA
Ja ni får bestämma själv debatten finns HÄR på MAMA.NU
 
Det att jag är äcklig fick jag också läsa i samma tidning. En bloggare som heter Mats Setreus som har bloggen Style by Mats har blivit pappa, men hans son ska INTE FÖREKOMMA SÅ MYCKET i bloggen. Framför allt inte på bild för det är äckligt att exploatera sin bebis så. 
 Hur ska vi alla mamma- och pappabloggare känna sig nu då? ÄCKLIGA ?
Ja då är jag trippeläcklig också för jag visar ju  bilder av alla mina tre tjejer.

 Men hur går det ihop sig med ädligt oh äckligt ?
Ja, jag tycker ju inte att jag är varken ädlig eller äcklig. Men man får kanske inte o bestämma sjäv . Nyförtiden ska alla vara likadana och tycka likadant. Annars är vi..... ?
MammaBecka

Vilken härlig familj ni verkar va ! va duktig Babbi var på din design ! gillar de starkt !

besök gärna min blogg ! :)

tarja

hahahaha Då är jag oxå ädel... ingen smärtlindring här inte... Hann inte med detta...

F E L I C I A

Du är ädel men icke äcklig. Hur kan man vara äcklig för att man lägger ut bilder på dem man älskar mest?<3

maria

hahaa då är jag både ädel och äcklig :)

mie

Vill du tjäna pengar lätt som en plätt? Då tycker jag att du ska kolla in och bli medlem här; http://www.woopa.se/?ref=Moie. Du samlar ihop pengar via sidan genom olika saker (skriva blogginlägg, värva medlemmar, göra erbjudande osv.) Blir du medlem via denna länken får du 20 kronor gratis. Passa på nu när där knappt är några medlemmar! Det är helt gratis och har inga åldersgränser!

Anonym

sugen på att bli veckans blogg?

kika in i min blogg och anmäl dig! ♥