DAGENS TERROR

Hej på er. Jag har inte haft tid o blogga i dag för MANNEN har varit hemma och han hade bestämt att jag skulle göra lite nytta för en gångs skull. För att jobba, ta hand om barnen, laga mat, städa o tvätta är inte o göra nytta enligt honom. Göra nytta i hans värld är att bygga, klippa gräs och fixa med sånt som män brykar göra. 
 Hela dagen har bara rysat iväg. Hade inte ens tid o laga mat.
 Efter byggarna hade åkt hem åkte vi iväg och postade och handlade i Marieberg. Jag hittade mycket fint, men det blev mest fönstershopping för min del.  Man måste verkligen tänka efter innan man handlar  just nu. Bygget verkar o bli bara dyrare o dyrare och bilen skrotar fortfarane i verkstan för de har inte haft tid o titta på den. 
 Jag var så sygen på något gått  så jag köpte massor av GB glassar på rea . Vet inte varför de var på rea, men 1 liter kostade 12 kr. Så vi köpte många olika sorter och hade en riktig glass fest på vardagsrumg gålv. Bra för min midjemått är det ju inte, men vem tittar. Jag är ju gift.
 Carmen Ly och Jessica har pärlat hela kvällen och gjort en namnhalsband till varje fasmiljemedlem. Thomas blev ju jätte glad och kommer säkert o ha den imorgon på sig när han åker till jobbet.
 För till jobbet ska han imorgon även om jag måste ringa till hans chef. För jag måste vila upp mig för jag är totalt slut.
 Det kan ju också bero  på att inatt fick jag inte mera än fyra tmmars sömn.
 Nu ska jag jobba lite, läsa era kommentarer och kanske blogga lite. Vi får se vad vi hinner med i dag.

Jessica äter glass.


 
 
Linda

sv: klart jag vill bli veckans blogg!

vem vill inte vettu ;)

Christine

Jessica ser ut som ett bustroll med den där frisyren =)

emma härnqvist/perfektion

men vad fan får människor ut genom att göra nåt sånt. TRETTIO CENTIMETER. hur dum får man bli?

matilda

sv: tackar!

-MeMilly-

Tjing!

Allt bra med idag idag?



(du glömmer väl inte att följa min nya blogadress med bloglovin'?)