ELAKA KOMMENTARER. HUR ORKAR MAN ??

Jag Har fått såna här elaka kommentarer idag och igår(FINNS LÄNGST NEDAN). Har nu ingen lust alls o blogga. Jag som hade så mycket o berätta i dag. När jag öppnade datorn i dag då såg jag de. Tappade matlusten helt så nu blev det ingen fruckost.
Vad är det för fel på folk ? Hur kommer man på och lämna såna kommentarer ?

DESSUTOM ÄR DET EN OCH SAMMA MÄNNISKA SOM HAR LÄMNAT DEN FÖRSTA OCH ANDRA KOMMENTAREN FAST HON VILL ATT JAG SKA TRO ATT HON ÄR 2 OLIKA PERSONEN, MEN IP ADRESS ÄR SAMMA !!!!!

Eftersom de öppet har lämnat ut den informationen kopierar jag det här nedan så ni kan läsa de....

Till kommentar 1 som kallar sig GUDRUN: Det är inte troligt att hon har bott här . IP adressen är samma som kommentar 2 och där påstås att det är en annan människa. De enda som har flyttat från vår gata bode i den gula husen och de var äldre , tror inte att de skulle kommentera så.
 Gällande våra så kallade skräp på gården är det byggmatrial och byggsaker. Så blir det när man bygger. Meninger var ju att de ska hålla på 2 vecker men det har inte blivit som de har låvat. Allt det har jag skrivit här i bloggen också. Och att det ser ut som fan har jag skrivit också. Inte vårat fel. Och knppast därför är grannen grinig. För han har också byggt och då såg det ut också... Vi har bestält bortagande av byggmatrial, men det gör de inte innan allt är klart. Vi själva kan inte göra det för min man är sjuk(han har hjärtgfel) så han kan inte lyfta så tungt så därför måste vi betala för någon som tar bort efter bygget till supptippen.
 Samt kommer vi överens med andra grannar och säger aldrig något om deras tivoli på gatan, biltvättande eller annat.  Så är det o bo i ett villa område. För här bor människor som har olika intressen och behov.
 Om det ligger någon barncyckel  eller sparkbil på framsidan då är det väl barnen som har lämnat det. Och så är det när man har barn och jag tänker inte be om ursäkt för det. Jag har rätt o ha barn och de har rätt o leka.
 Samt har jag pratat med de som bodde i vårat hus innan oss och de sa samma sak om denna granne. Det var bråk hela tiden. Så vi är inte ensamma.

KOMMENTAR 2 DEN SOM KALLAR SIG Smggan, men som har samma IP som den första. :  Hon kallar mig för efterbliven . Varför då ? Vad har jag gjort för ont för denna människa ? Här skriver jag om min vardag med lite humor och ironi och blir kallad efterbliven.


KOMMENTAR 3: Säger att våran altan är inte snygg och hur vi tänkte : Ja, vi tycker att den är snygg. Den är våran altan. Altan som vi har drömt om i 3 år och sparat pengar att bygga. Vi är stolta över den.  Smaken är ju olika, men jag skulle aldrig komma på en tanke o säga sånt till någon annan.

Jag har nu blivit så ledsen så jg stänger av bloggen i dag. Jag vet inte om jag kommer o blogga mera. Måste tänka på saken litegrann.  Jag är inte van med såna elaka människor. Men jag har väl blivit uppfostrad fel tror jag. Jag har blivit uppfostrad så att man ska vara snäll, artig och tänka på andra människornas känslor. Men det är väl fel uppenbarligen.





gudrun hall  ([email protected]) om VARFÖR ÄR MÄNNISKOR SÅ ELAKA ??:
hejsan! med tanke på att jag bott på eran gata en gång i tiden och då har det alldrig varit några problem med grannarna!!!! men jag hade vägarna förbi för några månader sen och såg hur det såg ut på eran gård så kan jag förstå grannarnas reaktion. det ser inte så bra ut, det ligger skräp och skit i på hela gården. det är väl bättre om man tänker till hur det ser ut runt omkring innan man yttrar sig?? eller har jag fel??

M.V.H Gudrun som saknar skeppners väg....
IP: 90.130.230.245
04 Juli, 02:36  



Smggan  ([email protected]) om DE VIKTIGA SAMTALEN..:
Är du efterbliven??????????????????????????????
Så slut men ändå helt borta
IP: 90.130.230.245

Ulla  ([email protected]) om Så här blev min nya altan:
Inte så snygg.. Vad tänkte ni på?
IP: 83.188.224.17
YAIYA

vad fint, jo bara bra :D ha en fin helg!

OLESSIA

jag har också fått otroligt elaka kommentarer, på min förra blogg började folk till och med hota osv... bara skita i det

Malin-Hockeyfruga

hihi va härligt! hehe kan jag tro!



fårstår att du blir ledsen..får oxå sånna imellanåt men ja orkar inte ta till mig.. men folk har ju fan inte lärt sig vett o etiket o framför allt inte hyfs o respekt! tragiskt!

tarja

Det är lätt för folk att vara "tuffa" när de kan gömma sig bakom en dataskärm. Men det är bara att skriva ner ipadressen och kolla var denna person befinner sig...

CHRJ

hej hopp! du var en av dom så gjorde att jag blev veckans blogg i den senaste tävlingen, nu har jag blivit nominerad i en till tävling och det skulle vara jättesnällt om du ville rösta igen! jag är nummer 1! http://natalieholm.blogg.se/2009/july/tavling-veckans-blogg.html#comment :)

Camilla

hejsan gumman hur kan någon vara så grym?



Jag har oxå fått en massa skit så jag vet hur det är..

men för mej yttrade dom inte ett ord på kommentarer utan dom snackade bakom min rygg!



Då blev jag oxå låg och tänkte sluta

Men du gör inte det för dessa människor mår inte bra

och det är nog bara ren och skär avundsjuka..



så snälla sluta inte!



jag vill inte det för jag läser det du skriver och skrattar för hos mej är det likadant!



Kramar till dej från men <3

thakock

vilka idioter...Dom ska väl ta o skita i vad du gör med din tomt o ditt hus.... =/