VAR ÄR MANNEN ?

Ibland hittar man inte MANNEN. Det verkar så att han gömmer sig från oss kvinnor. I dag fick jag grilla för MANNEN gömde sig på soffan. Resultat -svart kyckling filee. Han får skylla sig själv.Man kan ju inte lämna en så viktig  jobb åt en kvinna . Det vet han väl. 
I bland gömmer mannen sig i garaget och säger att han ``jobbar ``med något.. Vad ska han göra nu när vi har tagit bort garaget ? Stackaren måste hitta på något nytt.
I bland gömmer mannen sig faktist någon annantans när han har sagt att han ``köper``mjölk. Det kan vara så nära som grantomten. Jahah glömde du vart affären ligger ? Jag kanske ska rita en karta.
Och i bland som sista utväg åker de till jobbet och gömmer sig där. För visst behöver de gömma sig från oss kvinnor och från våra barn. De stackarna behöver ju vila upp sig från skrikiga ungar, fruar som har PMS,har gravidhormoner eller är almänt tokiga. Och visst är det synd om de. Speciellt synd är det om min MAN. Han har 4 tjejer i huset. Ja, han behöver i bland gömma sig från oss. Men det är inte lätt o göra det alltid. För oftast hittar vi honom och då blir det straff. Det blir pussar o kramar och det görs allt för att stackaren inte ska se på veckans höjdpunkt, SPEEDWAY.
Ja, det är synd om dig min älskling: SÅ SYND. Men nu är du fast och vet du vad det värsta är att du älskar oss ändå...

ps.
Snart är semestern slut och jag får äntligen semester på riktigt på JOBBET. Utan hysterisk familj. Jo jag älskar mina tjejer men det blir lite mycket ibland.
mannen
Isabel

Du skriver så himla härligt på något sätt :) Jovisst behöver karlar tid från oss ibland, men svårare blir det ju att få egentid med tre små flickor och en stor.

Isabel

SV: Mja, det beror väl på vad det gäller :P men nog är även den stora flickan en väldig tröst och hjälp till mannen :)