30:E JUNI INGEN TIDNING, IGEN

God morgon till er. Vi vaknade redan klockan sex, men Jessica har varit på så dåligt humör så vi ha bara suttit på soffan. Så snart jag försökte o resa på mig började hon skrika igen. Hon är övertrött, men vägrar o såva.
 I går hade vi trots allt en trevlig dag. Jag får inte låta grannen och mögliga huset förstöra min vardag. Vi var förbi en auktion i går och la några bud, håppas vi vinner något.
 I morse upptäkte vi ännu en gång att vi inte har fått tidning.Nu är det andra dagen i rad. Jag har ringt och sagt till , men de sa att det har delats ut tidning till oss. Nu undrar jag ju så klart vart den har tagit i vägen. Har min snälla granne tagit hand om den också. Han försöker verkligen tänka på min plånbok. Tänk på alla REA annonser som finns i tidningen just nu. Och då vill ma ju så klart åka och handla. Men när man inte vet att det är rea kan man ju inte åka och det blir pengar kvar i plånboken. Han är verkligen snäl, grannen min.
 I dag är det soligt och varmt i gen. Vi ska till barnläkare klockan fyra. Får se hur stor Tessy har blivit. Tänk att lilla budha fyller 6 månader i morgon. Vad tiden går fort.
 Ska försöka o baka i dag om jag hinner för jag är så sygen på gott-gott. Vem tänker på sin bikiniform ? Inte jag i alla fall. Ingen risk att man kommer in i bikinin som jag köpte innan Jessica kom. Efter 2 graviditeter i rad har jag svullnat upp som en luftballong. Nu är det bara o öppna gaset och upp i luften åker man. Kanske inte så dum idee.Ibland känns det som man ska bara flyga i väg, nu när det är som det är med grannsämjan, huset och bilen. Men livet är ju upp o ner och snart kommer det ju gå upp igen. Det var ju ine länge sedan jag vann 10 kr på lott. Så där ser man det var ju lycka inte så länge sedan så snart kommer den igen och vem vet den här gången vinner jag kanske 20 kr.

JESSICA IDAG.





Jag och fotbollsspelarn

Hehe ja, jag är imponerad över mig själv :P

Emma

men 5 år är väl inte gammalt för en bil?