PLÖTSLIGT HÄNDER DET..

Jag hade en kompis  vi umgicks jätte mycket när jag bodde i Estland. När jag flyttade till Sverige var de här ett par gånger, men de senaste 3 åren har vi inte haft någon kontakt alls. 
 Så plötsligt i går kväll ringer telefonen och vem ringer tror ni ?? Ja, det var kompisen som sökte upp oss igen. Det slutade att vi pratade i telefon i över två timmar. Vad tiden går fort. Deras son har redan fyllt femton år och har en flickvän. Tänk att samma kille började skolan när vi blev kompisar. Helt otroligt egentligen. De har flyttat nu och bor i ett annat hus. Finanskrisen har resulterat så att han kommer o bli arbetslös om några månader. Och vara arbetslös i Estland är inte alls som i Sverige. Blr du arbetslös där och inte hittar nytt jobb snabt då är du kört. Inga penar, ingen mat. Hoppas han hittar jobb snart. 
  det var så trevligt o höra att de hade blivit av med sin lägenhet i sista minuten. Innan priserna började falla. Ibland kan man ha tur.
 Det blev ju en långt , men trvlig samtal. Kvällen blev därför inte som jag hade tänkt, men det blir det ju sällan.
 Resten av kvällen tittade vi på filmen JUNO som kom men nya Amelia och åt glass med bär. MUMS-MUMS



Har ni sett filmen ??  Jag tyckte den var jätte bra, rolig och lite annorlunda. Inte konstigt att den har fått så bra recentioner.
 Kvällen avslutades klockan ett med CSI i sängen. Läste lite innan jag somnade. Boken om rödstrumper börjar äntligen bli bra. 

 Så var gjorde ni på midsommar ??

 Kram Kadri
Emma

På vilket sätt har din kropp satt stopp för fler barn? Är de ryggen eller.



Jo men det är inte roligt att ha för många syskon!

Hoppas du hade en bra midsommar igår!

emma

jag förstår iaf inte hur de utländska föräldrarna tänker. utanför mitt kök har vi pakerin och där cyklar barnen utan föräldras tillsyn , och man vet aldrig om de kommer någon dåre. sen låter de små 2 åringar va ute och leka själva (utan vuxnas tillsyn) utan kanske nån bror på 5 år som passar dem ute när de leker.



felicia

sv: Glad midsommar på dig med :D (i efterskott haha)



Juno är knäpp och rolig ;)



kram

Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

jag älskar den filmen =)

Jennifer Bergstedt♥

sv: tackar! glad midsommar på dig ocskå :)

juno är rolig!

Neda

sv: Det är bara bra, själv? =)



Ida

Hade vart jättegulligt av dig om du ville rösta på mig som veckans blogg :) Jag är NR 14 . http://runjas.blogg.se/2009/june/veckansblogg-borja-rosta.html#comment

Jag och fotbollsspelarn

Den filmen är mysig :)