EN MAN TILLSALU !!!

En man i sina bästa år.Utseende lite karlsson aktigt. Klarar inte av o sätta på kaffebryggare, tvättmaskin, dammsugare, diskmaskin etc...Vet inte vilken vecko dag det är, när frun fyller år eller hur gamla barnen är .Men kan komma i håg barnens namn och sitt eget i bland. Hittar inte sina kläder, bilnycklar, mobilen, plånboken och faktiskt ingenting annat som man kan tänkas o behöva.
 Annars en duktig man som vet vart han bor.Klarar av att åka till jobbet. Sätta på TVn när det är sport och hälla ostbågar i en skål.Är en av de män som utbildar sig när de tittar på tvn. Har dessutom klarat sig utan studieskulder. Kan tänka sig och borsta sina egna tänder om så krävs.
 PRIS  ?? Högsta budgivaren får ta den vackra,  sälsynta och högutbildade varelsen.





Vem har gett lov till honom o vara ledigt från jobbet. Alla män ska jobba in i veckan och inte vara lediga och störa vår vardag. Det räcker att de stökar till våra liv i helgerna.Just nu kan jag faktist tänka mig o betala för att bli av med honom. För när han är ledig då är det så att allt ska göras och helst på en gång uavsett om jag har andra saker o göra. Men mina saker är ju ett nöjje enligt honom som jag kan håll på med på fritiden som tex städa, tvätta, laga mat, amma , jobba. Mitt jobb är mitt nöje, men hans jobb är viktigast i hela Sverige. Utan honom skulle faktiskt hela Sverige stanna.
 Det spelar ingen roll om det regnar, UT och klip gräs och fixa i trädgården ska vi. Man kan ju hoppas att det blåser tillräckligt så att han blåser bort. Men sån tur kan man väl inte ha. 
 Nu måste jag ut o leta efter krattan. Det är ju JAG som har tappat bort den enligt honom. Förmodligen tar det 2 sekunder för mig o hitta den, men sen var det ju jag som har GÖMT den.

MEN MINA MAMMA KÄNSLOR TAR ÖVER OCH JAG ÄLSKAR MIN ``SON `` TROTS ALLT.
Förvirrade Morsan

haha! ;D jag börjar själv bli trött på min stora "son" jag har runtdrivandes här hemma ;D han är ju hemma och är sjuk (=liten och ynklig och klarar inte mycket själv). Alla rutiner jag och denver byggt upp är som bortblåsta :P