HAR NÅGON SETT MIN ANDRA HJÄRN HALVAN ??

Jag och barnen skulle baka russin kakor i dag. Deras favoriter och mina med. Vi har ju bakat de många gånger.
 Men när jag skulle börja baka kom jag inte ihåg hur man gjorde de. Helt hopplöst. Det var ju socker och mjöl och ägg och..... men hur svårt kan det vara tänkte jag. För säkerhets skull ville jag titta på receptet igen, men den hade också försvunnit. Jag letade och letade, men hittade ingen recept. Jag tror jag slösade bort nästan en timme. Barnen gick bakom mig och frågade hela tiden SKA VI BAKA NU  ?, SKA VI BAKA NU ?(som åsnan i Shrek )...
 Till slut bestämde jag att vi gör kakorna i alla fall och det blir som det blir. Hur äckligt kan det bli ? Socker, ägg o  mjöl smakar väl inte så hemskt..
När då kakorna var i ugnen kom jag på.. men jag har ju skrivit upp receptet här i bloggen. Hur kunde jag glömma det ?? Jag måste ha lämnat min hjärnans andra halva någonstans för andra hälften är ju kvar. Jag tog ju på ugnen i alla fall. Det glömde jag nämligen förra gången vi bakade.
 Kakorna blev i alla fall  jätte goda och jag har stoppat i mig de flesta. Det är ju bra o nyttigt eller hur ? En bra sak är ju att nu behöver jag  ingen flytväst när vi åker o badar för den har  jag  ju  ront midjan nu.

J A G D E S I G N A R D I N B L O G G

Händer för kul en solig dag som denna då?

Madelen

Okej, vad konstigt men har han en gemn balans mellan insulin , mat och motion. Om han har det så ska han inte gå upp i vikt, då är det något som inte stämmer.

matilda

vilka mumsiga kakor

E M M A

Hej, jag har svarat på frågorna nu, del 1 av svaren finns på bloggen, hoppas du blir nöjd med svaren:D

Sosso

ser himla goda ut faktiskt...



måste leta upp recepet du lagt på bloggen =)

Ellinore

goda kakor :D

matilda

du får lägga ut recept :P eller beskriva hur du gjorde