Hur många dagar är det i 2 veckor ??

Jag är så trött på byggnadsarbetarna. Vi har världens otur med de, det blir ALLDRIG som vi hade tänkt oss och det blir ALLTID dyrare vad de har sagt.
 Jag kan inte bygga och Thomas vill inte. Han  tycker livet är för kort och bonka o slå på döda saker. Det är mysigare och vara med familjen.Livet är för kort säger han(ibland kan han ju säga rätt saker).Därför anställer vi alltid någon byggnadsfirma när vi måste fixa med huset. Det är ju mycket som ska fixas med ett hus och eftersom huset är från 70-talet då är det mycket som går sönder.  När vi gjorde ordning badrummet i övervåningen blev det så fult så jag och barnen vill inte ens gå och kissa där. Jag försöker o blunda när jag måste dusha. Inte tal om att golvet gick sönder redan 1 år efter. Vår fina inglasade altan blev ju fin efter renoveringen. Det är bara ett litet fel, det regnar in. Verandan i framsidan skulle ta 3 dagar o bygga, det tog 2 veckor. Ja de var ju kanske här sammanlagt 3 dagar och 10 000 kr dyrare blev det också som en liten bonus. Vad glad jag blev !!
 Nu håller ``vi``på och bygga om garaget. Ja vi har ju anställd en byggnadsföretag. Det skulle ta 2 veckor. De började  måndags. De var här ca 2 timmar. Sen hade de lite annat för sig. Tisdag hade vi äran och ha de här hela 6 timmar. Vilken lycka. Onsdag, thorsdag, fredag kommer de inte för de skulle fixa med sitt eget hus. Vad glad jag blir att de ska göra det, men mitt hus då ??? Sa de inte att det skulle bli klart om 2 veckor ??? Ja, det gjorde de. Nästa vecka kommer de inte alls för då ska de bygga någon annan stans. Tydligen glömt bort mig igen. Sen är vi i vecka 3 och då kan det ju hända att stackarna har något annat för sig eller kanske bygger de lite trots allt. Plötsligt blir det ju midsommar sen och eftersom de är lika snabba som sniglar är vi framme i juli och sen ska de ju ha semester. Vad roligt för de. Altid kul med semester.  Hoppas att de hinner färdigt innan de går i pension annars må¨ste vi väl vänta för evigt.
 Tills ``DERAS 2 veckor `` av byggandet pågår  har vi byggmatrial i hela uppfarten och jag det glömde jag nästan INGEN KONTOR !!!!
 Så hur många dagar är det egentligen i 2 veckor eller har byggarna någon annan kalender ??  Kan de hålla på hur länge som hest ??


OBS !! Jag skaskriva senare om min resa i Örebro. Jag gjorde något väldigt dumt.