LOSSAS SORG

LÄS INTE OM DU INTE VILL; MEN BLI INTE ARG FÖR SÅ KÄNNER JAG JUST NU. OCH FÖRLÅT TILL DE SOM KÄNNER SIG SÅRADE.:

Humöret har varit i dag som berg o dalbana, upp och ner hela dagen. Precis som livet brukar vara.
Vi har haft så roligt. Vi har skrattat så att vi har börjat gråta. Det är så skön känsla när man skrattar tills tårarna börjar rinna. Man är riktigt glad och det är roligt. Det är roligt att man kan vara glad och oftast är jag ju det.  Vad har jag o vara ledsen över ?? Jag har en underbar man (ja, jag vet svårt o tro), underbara barn(ännu svårare o tro) och några underbara kompisar(de finn, undangömda).
 Så vad ska jag vara ledsen över?? Men det har vi väl alla. Men kanske inte alla törs o vill berätta. Och det som är litet för dig är kanske stort för mig.
Jag får ofta höra att det är inget o vara ledsen för. Sånt spelar ju ingen roll. Tror du att du är den enda...
Sånt gör ont och sånt gör att man blir ledsen. Det känns att ens sorg är en lossas sorg. Att man  har inte rätt o sörja. Att man ska glömma saken, leva vidare, bara vara. Men om man inte kan vara utan o sörja. Hur blir det då ?? När tanken om att glömma sorgen gör ont. När det känns som man har svikit en. Känns som att då har de lilla livena inte haft någon betydelse. Inte varit viktiga.
 Ibland är jag så avundsjuk på alla änglamammor(tro mig jag är inte stålt över det). Änglamammor har fått se och begrava sina barn. Kanske hemskt o säga så. Men vad har jag fått ?? Inte har jag fått o säga att mamma älskar de, inte har jag fått o pussa de, inte ett kram har de fått. Och inte ens riktig sorg har jag fått o ha, bara en lossas sorg. För missfall det sörjer man ju inte. 
 Jag mins så väl den läkaren som visade mig bilden på ultraljudet om ett hjärta som ine slåg längre och den sköterskan söm spolade på tualetten efter att ett av barnen hade lämnat mig. Det känns så hemskt att mina efterlängtade små liv blev bortspolade. Var de inget värt ?? Var de mindre efterlängtade för att det blev så tidigt. Skulle de haft större betydelse om det skulle ha hänt nägra veckor senare ?? Vad är skilnad ? Det gör ju lika ont ändå.
 Det känns som de skulle ha varit lossas barn. Fast de var ju inga barn får man ofta höra.När är barn på lossas ? Är det bara att de inte har fått leva så länge är de på lossas då ??  De var inte på lossas när jag fick se deras hjärta o dunka eller när jag köpte ett par babistrumper. De var inte på lossas när man oroade varje minut hur det skulle gå med de, om de skulle stanna kvar eller lämna mig.
 Eller är det på lossas nu när jag sitter här o gråter ??
Tid har passerat. Fyra år har gått, men det känns fortfarande svårt och orättvist. Jag har blivit mamma till 3 underbara tjejer, Och jag är så tacksam för de.
 Men de som inte kom. Räknas inte de ??
  

Nettan

Självklart räknas dom små hjärtanen som slutat slå !!!!



Jag blev själv mamma som 21-åring...... sen hände ingenting..... sen hände ingenting...... gick sen hos en fertilitetsklinik och blev med tvillingar.... SOM FÖRSVANN IFRÅN MIG men som lämnade stora ärr på min livmoder.... och sen 3 år senare tillkom min andra dotter.



Självklart tänker jag på mina tvillingar som fanns men som försvann och som också syntes på ultraljudet.



Så självklart ska du komma ihåg dom små som blev små änglar. !!!!



kramiz

maria

Det är klart att dom räknas!

Alla har rätt att känna sorg.

Anonym

tack så mycket

och tack detsamma måste jag faktiskt också säga!

Fruktbus - Ung Mamma Bland Våtservetter, Tvåårstrots & Graviditetshormoner!

Menar du velourdressen! Haha, köptde den i julas för 499 kr :D HAHA! Så det kan vara! Haft en trevlig helg?