NÅGON GÅNG MÅSTE MAN VARA LEDIG OCKSÅ

I dag har jag tagit ledigt. Ledigt från jobb, blogg och städandet. Nästan i alla fall....

 Hela förmiddagen gick åt till bygg strul. Det var färg som inte passade, tak som skulle bli annorlunda och massa annat trams. Det blir sällan som man har tänkt sig och jag ändrar ju mig hela tiden. Jag är ju helt hopplös. Jag säger bara tack gode gud att det är inte jag som ska bestämma barnens kön annars skulle de bli något mitt i mellan, varken tjejer eller killar. Jag har sån beslutsångest när det gäller .... ALLT egentligen. Vi kan ta en enkel kaffekopp. Då tänker jag att visst är turkosa fina, men vita finare, kanske rosa ,. Nej vi köper glas i stället, Skavi köpa gröna.??. och så låter det. Thomas har tröttnat på mig länge sedan.
 Hela eftermiddagen idag gick åt shoppandet. Jag handlade skor på STADIUM outlet i ASPHOLMEN. 
I morgon kommer jag ha sån träningsvärk för jag har böjt mig upp o ner med Tessy i armen minst 1000 gånger.  Men ja hittade massor av billiga skor. Ska visa upp de imorgon.


 Köpte också klinker till haller på BAUHAUS. Det blev inte svart o vit som jag hade tänkt. Ingen är väl förvånad för det bir ju aldrig så det bestämdes innan.
 Det blev snabblunsch på MC men Carmen Lys tjat om myggbajs och myror som ammar. Hur kommer hon på allt sånt? Om jag har tid i morgon ska jag skriva lite längre om det.

 Vi var hemma vid fem tiden och då började jag måla huset. Jag hade röd färg överalt. Händer,kläder, håret och jag tror till och med på tänderna. Det var massor av flugor och getingar som fastnade på färgen. De vägrade o flytta på sig så jag SKICKADE UT HYRESAVI till de. Inga gratisboende i mitt hus.
 Och jag kommerr o ha ont i armarna i morgon efter all målande.


 Hela trädgården är nu fylld med byggmatrial  och färg. Det har blivit verklign ett byggarbetsplats inte ett trädgård. Hoppas det blir klart snart så vi kan få rent i trädgården igen.

Jempa kom över vid sju tiden för att tvätta o hämta sin klocka som vi hade bestält från URBAN OUTFITTERS.

 Det blev lite städande(Jag som skulle vara ledig) och dräglande framför dator när vi kållade på fina saker som vi vill så gärna beställa. Nu är det bara o smörja MANNEN igen.

 Kvällsmat blev det grillat. När jag skulle ta köttet RAMLADE jag ner från trappen och gjorde min högra fot illa. Så nu kommer jag ha ont i foten, bena och armarna. En hel invalid i morgon alltrså. Vilken tur att det finns handikap parkerin framför Marieberg.


Barnen ville ha picknik i framsidan så de dukade upp med fina filtar ..





Och efter allt den goda såg man ut så här.. Kan man gissa vad hon tycker om ?? Kan det vara ketchup ??



Och så klart vill Carmen Ly visa upp en bild på mamma. Ser ni likheter ??




Tessy tyckte inte att det var så mycket o se så hon tog mössan över ögonen. Klok tjej.




Efter kvällsfikat fixade Jempa och jag bilder till mina nya fotoramar. Medans vi roade oss med det var barnen och fixade krigsmålningar . SNYGGA ??



Så där har min nästan lediga dag varit.
Jempa har åkt hem en halv timme sedan och tog Carmen Ly med sig.
Så nu är vi nästan barn lediga över natten. Vi har ju de små hemma, men de sover ju. Det känns lite konstigt. Något som saknas. Helt obegripligt hur jag kan sakna hennes tjat ??

Nu måste jag gå och lägga mig för imorgon är det jätte mycker på gång.
Hoppas vi ``ses``imorgon.

Tyvär har jag inte hunnit o svara på kommentarer ska försöka o göra det imorgon. Hoppas ni kan förlåta mig och inte hugger  av mig huvudet.

Kram Kadri