NÄR KATTEN ÄR BORTA .....

.....dansar råttorna på bordet.

 I går somnade jag bredvid Jessica klocan elva så det blev inget skrivet. AJABAJA. Nu ska jag gottgöra min misstag.

Den bästa tiden o få gäster är när man inte har hunnit duscha, håret är fett, barnen har spytt ner en och huset ser ut som en tornadå har gått igenom.Då ringer det på dörren och en glad vän förväntar sig bli bjuden på kaffe. Nu var det ju så att vi var på väg ut och det blev ju inget bjudet på fika, inte direkt i alla fall. Men vi tog vår oväntad gäst med oss för att posta mina varor och sen åka vidare till Marieberg. Vi hade plötsligt fått en trevlig sällskap till vår lilla shoppingrunda som blev som vanligt inte som vi hade tänkt oss.
  Thomas hade sett billiga digitalkameror på ELGIGANTEN så vi skulle åka o köpa en. Väl fram i butiken idiot förklarade  butiksbiträden oss om vi köper en kamera för 800 kronor. Enligt honom skulle man vara 15 om man köpte den. Men jag blir ju redan 28(ups !) och då ska man ha en vuxen kamera. Till slut lämnade vi butiken med en kamera för 2500 kronor och det skulle då vara jätte billigt enligt de. Thomas höll i hjärtat och fick en mindre hjärtinfarkt när han hörde prisen. Jag ska nu försöka o vara jätte snäll. Jag sa FÖRSÖKA.
 Nu kan jag börja lägga ut små filmer på youtube också. Ska försöka o packa upp den nya kameran ihelgen. 
 Vi tog en snabrunda in i Marieberg med vår sällskap, Veronica. Det blev lite handlat på REA. Ska visa upp sakerna lite senare, bland annat blev det roliga solglasögon.
 Jessica fick en smäll i huvudet när vi skulle komma ut från CUBUS. Förmodligen hade de flyttat glas väggen så hon sprang rakt in i den.Dumma personal som flyttar på väggen och ännu dummare föräldrar som inte kunde hålla sig från skratt.



 Kvälen avslutades med en besök till pizzerian och det blev pizza och kycklingsallad inhandlat. 
 Jessica var så hungrig så hon började äta direkt. Efter ett tag ville hon  ha lite mera kyckling och pekade på köttet och ropade VOF-VOF(som hundar gör). Tydligen vet hon vart köttet kommer ifrån. Varje gång hon ville ha mera kyckling ropade hon VOF- VOF igen. Jag skrattade så jag tror jag spottade över bordet rakt mot Veronica. Vet inte om hon märkte det. 
 



Kvällen blev  trevlig o mysig. Vi drack kaffe och när Veronica hade åkt hem klockan nio tittade vi på sista avsnittet av CITYAKUTEN. Inget bättre efter maten än o titta på inre organden flygande överalt. 
 Efreåt  blev det en snabdusch för att fräscha upp sig igen. Vet ju inte vem knackar på dörren i dag.
 Skulle Carmen Ly ha vetat at vi har varit på Marieberg och köpt pizza hade hon aldrig åkt till läger. Tydligen har vi fest när hon är borta.