soffor; soffor; soffor

Har pratat med Jempan i telefon den stora delen av eftermidagen. Hon hade ringt panikslaget till Thomas och frågat om vi skulle köpa hennes soffa.  Thomas den fege beordrade henne o ringa till mig.
 Det är nämligen så att vi har lovat o köpa hennes soffa om hon hittar någon annan som hon kan tänka sig o ha ett tag. Men problemet är att hon hittar en ny soffa varje dag och dagen därpå har hon redan ändrat sig. Jag tror hon har haft si så där tio soffor de senaste 3 åren.  i Torsdags var hon panikslagen och skulle köpa en träsoffa till köket. Skulle hon haft pengar skulle hon har köpt den direkt. Nu är det ju så att i dag är det måndag och när hon kollade på samma soffa tyckte hon inte alls om den längre.
  När jag nu tänker på soffan hon hittade i dag då är det ju säkert jätte fin, men hur länge kommer den o duga för henne. Hon säger ju att den kommer hon ha länge. Ja, skulle det vara någon annan skulle jag ju kanske tro på  det, men det är ju Jempa vi pratar om.  Soffan hon har nu är bara 6 månader gammal och den har hon trots allt haft länge om man jämför med andra soffor hon har haft.
 Jag  är ju lycklig när jag kan köpa ett halvår gammal soffa, knapt använd, för 40 % av nypris.  Thomas har försökt o övertala henne, men jar har en känsla att hon har varit i Jakobssons möbler och bestält ny soffan i alla fall.
Hon är helt hopplös. Jag tror inte att det finns någon botemedel för hennes allvarliga sjuktom, soff psykbryt.
Frida

Haha ja alla har sina egenheter...

Hoppas att du haft en bra måndag med eller utan den nya soffan ;D

Kramar<3

Lise-Lotte

Verkar vimsigt med sofforna...