SKOLAVSLUTNING

I dag var det skolavslutning i Carmen Lys skola. Äntligen !! Nu kan jag vara lugn att det inte blir någon mobbning och annat dumt åtminstone i 2 månader.

Så klart lyckades jag också göra något dumt. Varför händer det alltid mig ??Jag skulle nämligen hjälpa Carmen Ly hämta sina kläde, skor, tekningar och böcker från skolan. Hur har det blivit så mycke saker där ?? Det var en hel hög med kläder, inte tal om tekningar. Gör de inget annat än ritar på dagarna ??
När jag då skulle komma ut från skolan med Tessy i ena handen och stor påse med kläder i andra handen öppnade jag dörren så där puttande med höften och PLONK slåg det emot. Jag hade slagit en pojke i huvudet med dörren. Vad han fick onte. Jag blev  knallröd  i ansiktet och muttrade FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅT om och om igen.  Han blängde ilsket på mig och jag försökte bara ta mig därifrån så fort som möjligt. Andra stannade kvar för att fika, men jag ville bara rymma så vi kom hem och fikade hemma.
 Själva skolavslutningen var som vanligt. Barnen sjöng(läs: skrek), inte så vackert, men vi föräldrarna tycker ju att de är så duktiga och det är ju SÅ fint när barnen sjunger(läs:skriker).
Vi satt bredvid högtalaren igen och nu är jag döv i andra örat också  så nu får jag börja läsa teckenspråk.
 Rektor, läranra och städerskan höll tal och sa massa saker som bara lät konstigt som till ex. ``Ni vet väl att era barn är duktiga och fina ??`` Vad är det för konstig fråga ??  Finns det föräldrar som tycker att deras barn är fula och dumma ?? Och i så fall skulle de svara öppet: ``Nej, mina är så fula så jag vet inte vems barn du pratar om``


NÖJD NU ?? VAD ÄR NU NÄST NI KAN TRAKASSERA OSS MED ??

Var det som det var, men vi hade i alla fall tyr med vädret. Inte en en troppe regn kom det. Och jag hade för en gångs skull paraplyn med mig. Typiskt också. Skulle jag glömt hem den skulle det ha regnat.

Hoppas ni har haft fina skolavslutningar i dag. Ät nu inte för mycket tårta. Bikinisäsongen är  ju på väg.


Förvirrade Morsan

sv; jaa... jag hade verkligen inte haft nåt emot att få bejålla allt ;D J är min sambo...

Förvirrade Morsan

sv; jadu, kära J tycker inte vi ska ha gemensam ekonomi :P så jag var skyldig honom pengar sen vi köpte massa möbler och grejer...



ne, inte kul alls med onda bröst=(

Anonym

Hejsan!

Åh, tårta måste man ha på skolavslutning.

Men vi tar vår imorrn då vi bara var två som skulle fika.

Vi ska nog ha marängtårta.

Ha det gott!

Kram

Kattis

Inte meningen att bli anonym....tur att jag såg det.

Kram

Malin

Hej hej

Jag undrar om man får lägga ut bilder på andras barn hur som helst?

Min son är med på flertalet bilder och det vill inte jag. Nu får du ta bort dem eller beskära dem så att han inte syns. Nästa gång hoppas jag du frågar innan du publicerar bilder på andras barn!

sv.till Malin

Sv. Det första vet jag inte vem ditt barn är men jag undrar på vilket sätt du har blivit kränkt ?

Att ta kort på ens barns avslutning gör alla föräldrar och de flesta lägger ut de på både facebook och sina bloggar, visar släkt o vänner. Eller är det att det är min blogg och det stör därför ?

Malin

Sv. Det är i största allmänhet. Jag vill inte att mitt barn finns med på bild hur som helst och om jag hade velat det så hade jag haft en egen blogg. Sedan tycker jag att man ska fråga först. Det finns så mycket konstiga människor i vårt samhälle idag och jag vill inte utsätta min son i onödan. Du kan väl sätta upp en lapp på skolan nästa gång så kan vi föräldrar få chansen att säga ja eller nej innan de hamnar på nätet.

sv.till Malin

sv. I största allmänhet ? Är alla pojkar dina barn ? Om det nu stör att det är ditt barns bild och du villa att jag ska ta bort det måste jag ju veta vilken är ditt barn. Eller hur ? Och reagerar du likadant om alla som tar kort på ditt barn. Det var säkert över 100 människor där och de flesta har visat de bilderna till någon eller lagt upp de på hemsidor, facebook etc. Jag är inte den enda som bloggar i Hällabrottet.

Och konstigt att de bilderna inte har stört dig innan de har varit uppe ju sedan juni.

Malin

Jag tänker inte lägga ut min sons namn här men jag kommer att ringa upp dig så kan jag tala om vem det är så att du kan ta bort det. När det gäller att bilderna legat uppe sedan juni kan det bero på att jag i vanliga fall inte lägger tid på sådant här. Nu kome det upp och då reagerar jag. Har du talat med de andra föräldrarna??

Jag måste reagera då jag inte tycker det är rätt.

Jag skulle göra lika om jag fick se det på någon annas blogg också!

sv.till Malin

sv. Jag har ingen aning om vad dessa barn heter så det är väl ingen idee o ringa, men du kan tala om i vilket rad det är o så. Det är konstigt att du blir så moralist upprörd på dessa gamla bilder som kom upp nu ?? Hur då ?? Ingen ens som tittar på de gamla inlägg. Blir du så upprörd om klassfoton och andra bilder som kommunen lägger ute på barnen ? Det är konstigt att en skolavslutnings bild gör dig upprörd, men att barnen blir misshandlade i skolan är helt OK.

Jag har absolut inga problem o ta bort någon bild från bloggen,men då måste det också finnas en vettig anledning och i så fall vill jag inte att någon ska ta några kort alls på mina barn . Tog du kort på lucia ? Det gjorde inte jag.

Malin

Jag vill bara be om ursäkt om jag varit otrevlig och kränkt er. Det var inte min mening. Tack för att bilderna är borta.

sv.till Malin

sv. Om ??? Ja det har du.