12:e juni FREDAG

Hej igen. Är ni också trötta ??? Kom i säng klockan två och redan vid fyra tiden vaknade Tessy. Stackaren har ju lite feber efter sprutan. Så nu är jag TRÖTT, TRÖTT och TRÖTT. Har druckit 3 koppar kaffe, satt tändstickorna i ögona för att hålla ögonlocken öppna och hoppat upp och ner för att pigga upp mig, men inget verkar hjälpa.  Nu har jag två val tuffa ut det tills ikväll eller dråga barnen så de somnar och jag kan då också sova. Vilken ska jag välja???
 Glömde ju nästan bort att det är fredag i dag.  När man är hemma med barnen då blandar man i hop dagarna i bland och månaderna också för den delen.  Märkte i går att jag hade skrivit i några inläg att det var fortfarande maj. Vilken planet lever jag i ?? Jag måste komma ut från huset lite mera annars kommer jag o tro att det är fortfarande 2008 och då är jag illa ute.
 Idag måste jag ha tid för fradags mys.Ska köpa något gott till det. Grilla blir det ju inte för det regnar igen. De sa ju i TVn att det är kallaste sommaren i de senaste 20 åren. Ska det trösta mig ??? Eller ska det skrämma mig och tänka på klimatföränfringarna ?? Jag låvar att det är inte mitt fel för jag sorterar mina suppor. Kan inte jag få sol och värme då ??  Eller vi slår vad att alla som supsorterar får sol och värme och alla andra får regn. Det är väl rättvist ??
 Nej, nu måste jag ringa till tandläkaren. Vi ``ses`` lite senare.
   Kram Kadri

Camilla

Hahahaha..



Du är rolig!

Jag läser dina bloggar!! ! läsare:)

Inte dåligt!



Jag vet inte heller vilken dag det är eller månad knappt år?



DU och jag får bli hämtade samtidigt..

hoppas vi kommer till samma ställe det kan ju var kul! :)



Kramar Camilla vila en stund när minstingen sover. sätt på tv eller något! :)