Nu börjar jag bli senildement också

Thomas kom hem tidigt och gick och la sig en liten stund. Stackaren hade inte sovit något alls på hela natten. Jag hade tur som fick sova några timmar i alla fall. Son tur fick han också Jessica o lägga sig bredvid honom och snart snarkade de båda. De skulle ju ha varit jätte söta om de skulle ha låtit bli o fisa . Att de är så lika. Stackars  Jessica säger jag bara.
 Efter de hade snarkat en timme och jag hade släpt loss älskaren från skåpet åkte vi till Marieber för att äta och handla mat.
Jag hade klipt ur  gratis sallads kuponger från  tidningarna MAMA och AMELIA så vi fick var sitt gratis sallad.
Efter vi hade bestäld försökte jag gå till bordet och bar brickan med ena handen och försökte o köra vagnen med andra. Men det var så trångt och de har såna röda puffar man sitter på och de låg huller o puller överalt. Så vad tror ni som hände ??? Ja, ni har rätt. Jag tappade drickerna och salladen. Först ramlade den på en pall och sen splash på golvet. Mannen som satt vid detta bord tittade på mig irriterat. Jag sprang då och hämtade en av personalen för att städa upp det. Vad pinsamt för mig. Kan jag inte ens äta på Mc Donalds utan insidenter.


Kanska gott var det med sallad måste jag erkänna. Är inte så stor fan av Mc Donals sallad annars. Barnen åt var sitt Happy Meal  och efter maten fick de var sitt gratis glass. Vi hade fått kuponger med Mc Donals tidningen. Det var kanske inte så igenomdänkt med glass måSte jag erkänna efteråt. För Jessica slickade här o där, tog en tugga i botten, sidan och lite överalt.





Och vad hände sent tror ni ??



Jepp. Där var den. Men hon ville äta den ändå. Fick  kasta den snabt så hon inte fick tag på den igen. Hon skulle säkert ha slickat gålvet ockå om vi inte hade stoppat henne.

Glömde nästan.  Bakom oss satt en gäng ungdomar, kanske 13 år gamla. De fösökte gömma sig från några andra kompisar. Plötsligt fick en av de brottom och skulle springa därifrån. Men han sprang på våran vagn så att hela vagnen skakade och nästan vände sig. Thomas sa till killen att om han nu väkte Tessy då får han gå runt tills bebisen har somnat igen. Killen bara tittade på honom som han inte var riktigt klok, men det viste vi ju redan att han inte är det. Två mammor som satt i bordet bredvid skrattade så mycket de orkade. Bebisen vaknade ju, men då var killen redan borta.

Efter maten tog vi en snabbrunda i köpcentret och fyndade lite. Nästan alla butiker har redan börjat med rea och det finns ett o annat att handla.
 Jag passade också på o handla mat på coop. Jag hade ju massa rabatt kuponger som gjorde Thomas galen. Han hatar sånt och tycker att bara gamla tanter använder kuponger. Sen handlar jag ju mat som har rea pris också så snart är det suppkonteiner bakom affären som gäller om jag vill handla billigare.
Såg att de har börjat nu med lösvikts pasta också. 2.99 hekto. Snart säljer de allt i lösvikt. Mjölk och diskmedel i lösvikt kommer troligen till höst. Vänta bara.


Väl hemma igen spöregnade det så  vi satt säkert 15 minuter i bilen och väntade att det skulle sluta regna. Grannarna måste ju ha undrat vad vi håller på med, men är man gjord av socker så är man.

Sen när jag plockade upp maten från kasserna och skulle laga middag upptäkte jag att jag har glömt o handla hälften. Jag tror att jag börjar o bli senildement också.

Nu har vi ätit mat, undrat varför vi har barnen kvar och ska nu mysa med lördagsgodis, fast det är väl fredag kom jag på. Men imorgon jobbar Thomas så vi hinner inte o handla.


 Hoppas ni har det mysigt i kväll.
Vi har tänt ljus, äter massa sötsaker och ska titta på Talang.
  Kram Kadri
Amelie

sv: i skara jobbar ja på coop :)