VEM SLÄPPTE LOSS TJURIGA ASTA, 85 ???

När ja blir gammal kommer jag bli en tjurig och arg KLIMAKTERIE  HÄXA som kommer o klaga hela tiden att hon har ont någonstans.

I dag fick jag prova på den kommande livet och plussa på det med DEN LILLA TROLLET.
 Redan morgonen började bra för jag kom knappt ur sängen. Gårdagens skoshopping och ramlande från trappan hade gjort sitt så resultatet blev en handikappad Kadri som hade förvandlat till ASTA 85 år.  Jag försökte ta mig upp för trapporna för att komma till  duschen, men varje trappsteg var så smärtsam så när jag till slut kom upp ville jag inte gå ner . Jag skulle ju kunnat stanna där om det inte var att maten  var på nedre våningen. 
 Efter frukosten hämtade vi upp Carmen Ly och Jempan och åkte till loppiset. Det var dagens första besvikelse. Knappt några säljare och inget o handla. Jag blev både besviken och små irriterad. Var är alla säljare ?? Vet de inte att jag kommer ?? Och jag som inte hade varit på loppis i 4 veckor fick inte handla....
 Resa nummer två tog oss till NETTO. Som vanligt ingenting som stämde och praktikanten i kassan kunde inte ändra priset. Så kön växte till tio meter och alla kållade på oss små irriterat. Thomas sträckte händerna(som på en rock kåntsär) och sa högt ``INTE VÅRAT FEL, INTE VÅRAT FEL vi är bara offer till dålig prismärkning ``... Sån är han. Ibland skäms jag för honom, men inget o göra åt tyvär.Man kan ju inte välja sina barn och tydligen inte sin man heller. ...
 Efter lite irritation och förvåning att vi fortsätter o handla där åkte vi iväg till auktion. Så klart var vi tio minuter försenade på grund av strulet på NETTO så jag missade utropet med en vacker köpmansdisk. Jag har drömt o ha en sån jätte länge, men de brukar bli dyra. Bara för att jag inte var där i dag gick den för 500 kr. Kan ni tänka er hur irriterad jag blev.  
 Resten av auktionen blev inte så lyckad heller. Vi kom hem med en pall och häck sax. JIPII ...
 På väg hem hände det något och elen la av. Thomas försökte ju kolla, men plötsligt började det o brinna. Vi var tillräckligt dumma o ställa den brinnande bil bredvid AGAS skåp så  personalen på macken fick lite små panik. Nu är det så att det går o åka med bilen men inga lås fungerar, inga dörrar o fönster öppnas, fönster torkarna går hela tiden och allt annat som är med el o göra är trasigt. Och på en bil som är bara några år gammal går det mesta på el. Fråga mig om jag är trött på den bilen. Vi köpte den 1 år sedan och den har varit 8 gånger i verkstan. Den LILLA TROLLEN har flyttat in och inte betalar hon hyra inte...

 Saken såg först värre ut vad det var . Så säger Thomas i alla fall. I min ögon var det verkligen skrämmande och jag var säker på att vi kommer o dö allihopa.

Nu på kvällen ringde försäkringsbolaget och sa att det går på försäkringen och vi betalar bara självrisken på 1800.
kr.  1800 är ju inte lite pengar, men mot 30 000 verkar det ju som ingenting. 
  Eftermiddagen har gått åt klagandet över mina fötter(stackars familj som fått stå ut), tjatande över min köpmansdisk som jag inte fick och försök o rädda både maten och huset från barnen. För jag tror en liten djävul hade tagit över de i dag. De spillde dricka hela tiden, kastade maten upp o ner och hämtade vatten som de sen tappade på golvet. De skulle tydligen vattna golvet..Jag gjorde inget annat än försökte o rädda det som gick o rädda. Jag och Jempa sprang och torkade både golvet och bordet hela tiden. Hade knappt tid o äta.
 Maten skulle vi inte ens prata om. Thomas ville titta på sport. Något om motorcyklar som åker runt. Jag var den som skulle grilla i dag. Det gick ju så där och det resulterade att maten fick en fin svart nyans.  Grillning är tydligen mannens jobb och jag saknar manliga hormoner så det kunde omöjligt gå bra.

USCH.. Vilken dag. Såna dagar vill jag inte ha flera av.
Jag tror det räcker av tjurandet. Jag packar ner ASTAN i kväll och tar inte ut henne innan jag har fyllt 85 om ens då. För hon verkar vara en riktig pin.

 Hoppas ni har haft en bättre dag.

Nu ska jag lägga mig och hoppas att imorgon bli en bättre dag.

Kram Kadri


DEN FINA BRÄNDA MATEN.

 
TRÖTTA TESSY




TRÖTTA CARMEN LY


BYSIGA JESSICA



DAGENS ARBETE



THOMASES FÖRSÖK O MUTA BORT ASTAN



Camilla

hejsan ja inte tror jag att det var det men hahaha kul ändå!!

OM det skulle vara paraplyerna så skulle det inte gå på självrisken.. haha



nej jag ska inte skratta men jag känner igen mej själv..

När oturen börjat så har den svårt att sluta..

:)



lycka till med bilen..



Kramar Camilla



­-Milly-

Nej designen kommer att finnas kvar, lite fin justeringar kvar bara :)

Sandra

nja rätt så.. mellan 500 -1500 kr



:)

Amelie

Sv: usch, tkr synd om dig :(

Kashaya

Otäckt. Vad var det som började brinna för nåt? Eller det kanske ni inte vet...?