Carmen Lys hemliga gäst

I dag är det pingst och jag hade ingen aning om detta. Därför blev det lite miss med vår loppis runda. Vi hittade i alla fall en gårdsloppis  i Hällabrottet och sen var loppiset i stan öppet. Vi var också i Örebro i en loppis liknsande butik. De har mycket nytt och bra priser(de dödskalle bodis kommer därifrån).
Jempa var med oss i dag och vi hade så himla roligt. Thomas fick morra på oss båda att vi köper så mycket skit.
 Vi skulle hämta ju Carmen Lys heliga gäst i dag. Hennes lossasbror, vår före detta familjehems grabb skulle komma till oss för 2 dagar. Men tåget var försenad i över 1 timme(som vanlit) och vi hade så mycket tid över.
 Vi var på MAX och åt deras nya hamburgare och pomfritt med tillbehör. Verkligen gott och mycket kryddigt.

Carmen Ly blev så himla glad när hon såg sin hemliga gäst att hon visste inte vad hon skulle göra eller säga.  Det är länge sedan hon såg honom. Nu ville hon inte lämna honom i fred .  Hon vet ju att han kommer o åka i morgon så hon grinar redan för det. De har ju bott tilsammans i 5 år så de är ju som syskon. Hon saknar honom varje dag och det gör jag också.

 Vi har haft det så trevligt och roligt. Vi har grillat, pratat och barnen har hoppat. Jempa har också varit här med sin dotter så det har varit mycket folk i vårat hus i dag. Jag älskar när det är rörigt, stökigt och barn överalt. Så ska ett hem vara tycker jag.

Barnen har så mycket energi i dag så de springer ront fortfarande och de lämnar inte grabben i fred. De vill ju visa upp sig så klart. Han är som deras storebror. Lossas eller inte ,han är en del av familjen. Han har det inte så lätt just nu, men inget jag kan påverka , tyvär. Jag vill ju att han kulle bo här men det är inte jag som kan bestämma sånt, tyvär. Man glömmer ju aldrig honom och orar sig jämt  . Det spelar ingen roll om man har fött barnet eller ej man älskar de i alla fall. Fast har är ju inget barn länge.Han blir ju 18 om 6 månader. Jag tänker ofta vad som kommer o hända med honom när han har blivit 18 och kan inte bo kvar hos sina nyvarande fosterföräldrar. Vart ska han bo ?? Vad ska han jobba med ??? Kommer han ha det bra ?? En miljon frågor snurrar ront i min huvud.

  Just nu ska det bli familjemus med alla. Känner mig så lycklig just nu. Alla ```mina`` barn är hemma. Och här är de trygga och inget kan hända de. Mina barn är mitt allt.



  Hoppas ni har haft de bra.
     Kramar Kadri