13:E NOVEMBER- OLYCKANS DAG

God morgon till er. Skulle jag nu vara er skulle jag stanna inomhus i dag. Fredag den 13 är väl inget o leka med. Min dag har börjat med 3 skrikande barn. Carmen Ly har skrikit för att hon var trött och ville att jag skulle ta bort det . Ja hur då ? Jessica har skrikit för att LILLA GUBBEN hade fått en droppe vatten på sig. Ja LILLA GUBBEN är väl gjord av socker då ? Tessy har skrikit för jag var dum nog o lägga henne på golvet för 5 sekunder. Mitt i alltihoppa brände jag mina fingrar mot elementet. Vem har tagit på det ? Och ja.... MANNEN är hemma i dag.
 Vad sa jag,FREDAG den 13 och klockan har inte hunnit o bli nio ännu...
 Vet inte ens om jag törs o sätta mig i bilen. Ja vi får se om jag kommer hem levande för nu ska vi åka  till Örebo. En present måste inhandlas och saker till estniska potatissalladen som jag ska laga till 300 pers måste också köpas.
  Ha ni så bra i dag då och försök o överleva dagen jag behöver ju mina läsare.. Ja här tänker vi bara för oss själva. Vet dessa båflyktingar är såna..

JESSICA HOS TANDLÄKAREN...

Gun

Hahahaha, vilket kaos! Lycka till med resten av dagen:)

Malle - Hockeyfru

ojoj ingen bra start.. kör lååångsamt och dubbla bälten!! :D

vesna.blogg.se

jaa =) åh vilken söt =)

ävelicious

ja det är ju klart det är ju supergott :D

Jennie

oj :O hoppas din dag blir bättre då

Matilda

Oj, jag har inte ens tänkt på att de är fredag den 13 i dag! :S Jag som aldrig brukar ha turen med mig anars heller. och i kväll blir det fest. Vad bär detta i väg?! :S Låter inte som du haft turen med dig i dag heller. d; haha



Svar på komentar: Mja, blev bara att kolla på tv. Så var lagomt uttråkad endå. ;D haha

Lisa

Precis , och det är inte roligt:S

£lli£

Lycka till med resten av dagen!! =)

och trevlig helg;))



Fin o värmande blogg!=)

KRAM!

emelie

vikken söt mössa hon har på sig :D

sv, visst är de söta :D