15:E NOVEMBER

God morgon till er. Söndag i dag och det ska ju vara  dagen man ska bara sitta och inte göra någonting alls. Men eftersom igår blev ingenting gjort för jag lagade estniska potatissalladen  halva dagen och sen var vi på en 40 års kalas blev det inget gjort hemma eller inget bloggande.
 Vi hade det jätte trevligt på kalaset igår. Ska visa bilder senare i dag. Barnen tyckte dock inte att det var så spännande där. Jessica började grina redan efter 5 minuter att hon vill gå hem. vi fick vara där i allafall 3 timmar. Känns som vi åkte precis i rätt tid för både Jessica o Tessy skrek hela vägen hem och Carmen Ly somnade i bilen.
 Jag har sovit på soffan hela natten för mannen har kastat ut mig för jag inte uppförde mig.. hahaha nej, jag somnade på soffan i går redan vid nio tiden och han ville inte väcka mig.
 Nu måste jag fixa frukost för 3 små hungriga barn väntar redan. Får se hur det går med min bloggande idag. Helger och blogg tillhör verkligen inte ihop.

Ska visa 2 bilder från i går i alla fall så länge.
TJURIGA JESSICA som vill åka hem... Jag fick muta henne med både godis o leksaker. Så , så fult av mig.





Och maten vi blev bjudna av dessa fina skålar......




HAHAHA jag skojar ju bara. Men det förståg ni ju.
Gun

Hahaha, tur att du skoja..Kul med fest och det låter gott med estnisk potatissallad. Kan du inte lägga ut receptet?

Godmorgon Kadri!:D

Janne

Eftersom mannen var så snäll som inte ville väcka dig när du sov så sött så är han väl värd en helkroppsmassage ikväll va? ;D



Ha en bra dag!

Gun

Sv: Jag berättade det. Det var för roligt för att låta bli..:D



Jag ska kolla receptet genast. Tack!

Gun

Det låter jättegott! Ska tänka på att det finns här om vi ska göra potatissallad någon gång.